.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    Перник

Какво се случва из нета... ;D

Ето какво намерих аз... Ако има и други такива бисери - пращайте ги!
    за сички малки к*рвенца дето им се е*е
    кво ще праите през 2017 година? Аз искам секса да с бъде безплатен,искам да виждам как насякаде се е*ат..по улици по покриви по коли,искам да има само фешЪни и фешЪнки и които не е такъв-ДА ГО УБИВАМЕ!! Искам да има САМО чалга и хаус отсекаде да звучи и да се чува! Искам всички момчета да сме с огромни коси,с шарени бритони до носа,да сме с много тесни дънки..с блузки на раета гердани и ОГРОМНИ очила! А момичетата искам да ходат полу голи..искам като се движат и като си местат краката пу**ите им да се виждат! Искам като ги прегръщам да ги пипам по пу**ата и да си натискам *** в тях..а те да го приемат за нещо нормано.Обеден съм че тва ще стане много скоро-в следващото десетилетие или най късно в 20-те години на тоя век! До тогава ще се разраснем с поне още едно младежко поколение,даже с две..Децата които се раждат сега, то през 2020г ще бъдат на 13..перфекната възраст за секс! А тези които са родени през 2000г през 2013-та ще бъдат на 13..така че след само 5-6 години започва баШ чалгарския ни период..отсекаде чалга..аз ше удЪртея малко до тогава...ама момичетета ще бъдат достатачно разкрепостени и нема да им пречи тва. Се пак след 10 години ще бъда на 28.. една доста приятна възраст.До такава степен ще има к*рви..че дори и за грозните ше изгрее слънце, важно е само да си фиешън Стига сте вервали в тая тъпа лубоф..в кои век живеете??:Д или пък в господ разберете че господ не съществува! да вярваш в себе си е наи важно.Има една стара приказка-бой е*ане и сръбско!!Умни хора са я казали, за тва изневеряваи нараняваи и да не ти пука дори ми праи кеф да наранявам околните..обичам да гледам как някои страда по моя вина.Уважавам само к*рви и ку*ки,за мен тва са момичета достоини за уважение..те гледат реално на нещата и не живеят в 18 век! Лично съм изневерил вече на повече от 10 момичета..ми кат са ТЪПИ и ходат с мен:ДД не съм ги карал на сила, сеа вече от 5 месеца хода с едно момиче..много мило и добро..много ме обича.хахаха...горката обаче незнаи кво я чака,уш неволно ще и изневеря пред очите с една друга,ще я вкарам в къщи и ще я чукам..и моита като си доидее..ще ни види:ДД обичам тези игри..чувствам се като истински мъж!! мъж на място съм...таа ще спирам тук че нещо ми се прияде.. и ще хода да обядвам..любимата ми баба е сготвила мусака никои няма баба като моята, тя е от малкото хора които истински обичам...аиде чао ако на некои му харесвам кат човек да си остаи скаип (само момичета обаче).
    ;]]

Искаш да кажеш, че всеки трябва да пуска снимка?

Лама.
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Тази тема я има вече най-малко 3 пъти ...

Вол. 1

Вол. 2

Вол. 3

Така де ..

По темата: Куче

Град
    Haskovo
    Задник

Цитирай Първоначално написано от 00kk11
    Задник

Бахти животното.. как се изсмях..

По темата:
    Маймуна
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

Град
    Перник
    Малко попромених темата, надявам се това не ви притеснява... За да не се повтарям с другите потребители..
    ;]]

Град
    Под слънчевите лъчи...
    ако мислиш,че ще го чета си в голяма грешка мн е дълго

Град
    Перник
    0оо, уверявам те, че си струва..
    ;]]

Викаш.. фешън революция...
    По темата:
    Лама.

Супер фен Аватара на diksi
    Вълк

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    много интересно...not
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми