- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Петно от дуди
Първоначално написано от TeenSpirit
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не сиПървоначално написано от yakuza_
![]()
мисля че не се пере и аз![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
не стее ..Първоначално написано от DarkKisss
![]()
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
ооооо тва не се миеаз на село тея неща много ги ям
![]()
![]()
![]()
и се бях оцапала и по устата и неможех да се измия и ходех така на магазина![]()
![]()
26.05.10
и при нас му викаме бобонкиПървоначално написано от mynichka
:P
26.05.10
даПървоначално написано от yakuza_
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Да,опитай Вениш,аз съм си прала с него петна от червено вино върху бяла рокля
хайде пак, да се покажем колко /не/ знаем. същото като пипер-чушка, например - едното е самото растение, другото - "плода".
/Черницата (Morus nigra) е многогодишно дърво. Растението по всяка вероятност произхожда от Персия. От плодовете на черницата (дуди) – особено от онези, които са по-кисели на вкус, се изцежда сокът. От него се приготвят сироп и петмез, които се използват освен за храна и за лек срещу възпаление на гърлото и устната кухина. В алкохолната индустрия плодовете се използват за вино./
а иначе, как и дали се пере - с днешните химии най-вероятно да стане, но без опит няма как да се разбере.успех
пере се , няма страшно и аз миналата година така си бях изцапала 2-3 тениски ама се изпраха напълно дори бяха бели не ползвах нито вениш нито белина само обикновен прах за пране и по-висока температура![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Ако знаете първоначално какво си помислих.......Първоначално написано от gia_sena_mono
![]()
![]()
Иначе - май не се пере.
опрезелено и аз друго си помислих... никога не бих предположила че дуди е черници.. на къде отива света..Първоначално написано от tonie__
дуди![]()
Просто аз
светът не отива на никъде .. например аз занам, че на черниците им се викат "дуди" от пра баба ми .. това е на диалектПървоначално написано от roshlichka
не се заяждам
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Аз съм чувала да ги наричат и "бубонки" в северна БългарияПървоначално написано от gia_sena_mono
А по темата - няма да се изпере![]()
петно от ДУДИ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бубонки![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
тази тема 3 пъти я отварях и подминавахЗаглавието определено ме накара да се смея.. а то какво било.. Еми така е като не съм знаела че на черница се вика дуда или дуди ?
Би трябвало да се пере лесно в смисъл мисля че от мухата слон правиш
![]()
![]()
![]()
И на село му казват "дуди"![]()
Иначе и аз съм имала такива петна и не можа да се изпере!
Живей за мига!
И ние така им викаме. Ама това "дуди" ме разби.Първоначално написано от mynichka
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
не сте..Първоначално написано от fanincety
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
+Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!