- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Значи ли,че съм се влюбил ?
Ами с 1 момиче си чатим и си говорим някъде от околко година.Но от известно време примерно 2-3 месеца почна да ми става кофти например,когато ме игнорира или пък не ми обръща особено внимание....Тя е много готино момиче,ама преди ми беше през х*я дали ше си пишем,или няма,дали ше си говорим или няма.Влюбен ли съм ?
Eйй, пак тази 'любов' по скайп. Не, не си влюбен, увлечен си.
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
не, не значи.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Сигурно денонощното седене пред компютъра ти е изпържило мозъка.
Не може да си влюбен във някой от скайпа и тази "любов" да се изразява в това да ти е кофти че не ти пише.
Влез в истинския свят, човек!
Hatred is power
Първоначално написано от Greennight
batence,dori i da se vidite na jivo i da trygnete ,pomni ot mene 4e vsi4ki jeni sa izpolzvachi e tva jalkata istina.... mina tolkova vreme ot kakto go razbrah![]()
Да бе, верно? Ако е така, направо да излизаме с мъже тогава.Първоначално написано от lleranza
![]()
Тоя па се изказа...Първоначално написано от lleranza
По темата: няма какво повече да се каже, всички сме единодушни.
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Питаш нас дали ти самия си влюбен ?
Знаеш, че хората са едни в скайп и други иначе..
Излезте, за да разбереш дали всъщност ти харесва или не..
А после говори за любов
Възможно е..
Колега, човек, когато е влюбен, не пита "влюбен ли съм" - надявам се, че ме разбираш![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
а ся си представи,че възлюбената ти всъщност е брадясал черен циганин и пак питай влюбен ли си..
Не.
По-скоро егото ти е наранено.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
.. : ) според мен просто си привързан към нея .. едва ли си влюбен
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Тоя скапан, проклет скайп е най - гадното нещо на света!! И аз така като тебе... писахме писахме и най накрая като се видим по коридорите най много да си кажем... къв час имаш? WTF??? ако изобщно е от значение.. забрави го... тва е увлечение по добре се срещнете и ако ще се разочаровате... тегли чертата и напред!
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
+1Първоначално написано от BladeOfMySoul
![]()
Стига с тази любов по скайп! (Трябва да направим такава кампания)