.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    София

Какво означава това?

Здравейте, аз съм на 16 години и ми предстои среща с едно момиче.
    Дълго време бяхме добри приятели но онзи ден й казах че много я харесвам и ,че ще е (мисля че казах "хубаво" но не съм сиг всичко ми беше в мъгла ) ако някой път излезем само двамата. Тя се усмихна супер сладко и каза че може събота или неделя. блабла както и да е та вчера ми пише една наша обща приятелка с която се познавам от 1 клас и пита как вървят нещата. Разказах й, а тя пита "И какво, ще й предложиш ли?"

Какво трябва да значи това? Нали съм й обяснил че я харесвам тя се е съгласила да излезем и аз какво трябва да кажа? "Ей аре да станем гаджета" Съжалявам но се имам поне малко за романтик и според мен това ще звучи супер тъпо а и доколкото познавам момичето с което ще изляза и на нея ще й звучи така. Моля някой да ми преведе въпроса от момичешки на човешки
    Hatred is power

Мега фен
    ако срещата мине добре и усетиш, че и момичето те харесва, целуни я, остави го тва ''предлагане''.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    София
    Мерси за бързия отговор! Точно това смятах да направя, но не съм много опитен в срещите и като ми го казаха си викам "WTF?! Нали вече й казах"
    Hatred is power

Мега фен
    чакай малко. това, че си й казал, че ''няма да е лошо да излезете само 2мата някой път'' и че тя е приела, не е гаранция, че вече 'ходите'. казах ти- виж първо как ще протече срещата.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    чакай малко. това, че си й казал, че ''няма да е лошо да излезете само 2мата някой път'' и че тя е приела, не е гаранция, че вече 'ходите'. казах ти- виж първо как ще протече срещата.
    +1 т'ва е много вярно

Моля те, не й предлагай да си станете гаджета...
    Може да я прегърнеш, да я целунеш и други неща, които да й покажат, че имаш интерес към нея. Но тези предлагания са за 10-годишните.
    И да, все още не сте заедно. Една среща не значи, че ходите. Още повече, ако не се е състояла все още.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от totalmk
    +1 т'ва е много вярно
    прсъединявам се
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Моля те, не й предлагай да си станете гаджета...
    Може да я прегърнеш, да я целунеш и други неща, които да й покажат, че имаш интерес към нея. Но тези предлагания са за 10-годишните.
    И да, все още не сте заедно. Една среща не значи, че ходите. Още повече, ако не се е състояла все още.
    няма какво да добавя

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Тоя израз:
    "Ари да станем гаджита", звучи Супер банално * само за малките деца

Два варианта:
    1. Или общата приятелка те харесва и те проверява доколко си сериозен към другото момиче.
    2. Или е с доста изкривени разбирания. След едно излизане и една целувка не значи непременно(даже въобще), че трябва да се обвържеш с момичето.

ако срещата мине добре и усетиш, че и момичето те харесва, целуни я, остави го тва ''предлагане''.
    йеп .. ++

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    като се видите,ше разбереш,на куде отиват нещата
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    като се видите,ше разбереш,на куде отиват нещата
    дааа и не и казвайй "искаш ли да станем гаджета" твааа вече отдавна се изтърка и при малките деца Прости нещата ще станат от само себе си, ако и тя има чувства към теб ...
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Град
    Sофiiя City xD

Re: Какво означава това?

Цитирай Първоначално написано от Hellrider
    Моля някой да ми преведе въпроса от момичешки на човешки
    ебати..

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

това,че ще излезе с теб на кафе не е гаранция ,че те харесва

Супер фен Аватара на kindergarden
    Айде да ходим
    Къде бе

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    брак пич... купувай пръстен
    GTA Stunting

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано

Re: Какво означава това?

Цитирай Първоначално написано от Hellrider
    Моля някой да ми преведе въпроса от момичешки на човешки

Ами ние, момичетата, имаме нужда винаги от сигурност.. Тоест трябва да и обясниш че искаш да си с нея и тем подобни каквото мислиш и желаеш..

Фен Аватара на quexxe
    Горе главата.Щом се е съгласила, те харесва - малко или много.Имате шанс.Успех!
    VIVA VICTORIA SIEMPRE!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си