- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво означава това?
Здравейте, аз съм на 16 години и ми предстои среща с едно момиче.
Дълго време бяхме добри приятели но онзи ден й казах че много я харесвам и ,че ще е (мисля че казах "хубаво" но не съм сиг всичко ми беше в мъгла) ако някой път излезем само двамата. Тя се усмихна супер сладко и каза че може събота или неделя. блабла както и да е та вчера ми пише една наша обща приятелка с която се познавам от 1 клас и пита как вървят нещата. Разказах й, а тя пита "И какво, ще й предложиш ли?"
Какво трябва да значи това? Нали съм й обяснил че я харесвам тя се е съгласила да излезем и аз какво трябва да кажа? "Ей аре да станем гаджета" Съжалявам но се имам поне малко за романтик и според мен това ще звучи супер тъпо а и доколкото познавам момичето с което ще изляза и на нея ще й звучи така. Моля някой да ми преведе въпроса от момичешки на човешки![]()
Hatred is power
ако срещата мине добре и усетиш, че и момичето те харесва, целуни я, остави го тва ''предлагане''.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Мерси за бързия отговор! Точно това смятах да направя, но не съм много опитен в срещите и като ми го казаха си викам "WTF?! Нали вече й казах"
Hatred is power
чакай малко.това, че си й казал, че ''няма да е лошо да излезете само 2мата някой път'' и че тя е приела, не е гаранция, че вече 'ходите'. казах ти- виж първо как ще протече срещата.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Моля те, не й предлагай да си станете гаджета...
Може да я прегърнеш, да я целунеш и други неща, които да й покажат, че имаш интерес към нея. Но тези предлагания са за 10-годишните.
И да, все още не сте заедно. Една среща не значи, че ходите. Още повече, ако не се е състояла все още.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
прсъединявам сеПървоначално написано от totalmk
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
няма какво да добавяПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Тоя израз:
"Ари да станем гаджита", звучи Супер банално * само за малките деца
Два варианта:
1. Или общата приятелка те харесва и те проверява доколко си сериозен към другото момиче.
2. Или е с доста изкривени разбирания. След едно излизане и една целувка не значи непременно(даже въобще), че трябва да се обвържеш с момичето.![]()
като се видите,ше разбереш,на куде отиват нещата
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
дааа и не и казвайй "искаш ли да станем гаджета" твааа вече отдавна се изтърка и при малките децаПървоначално написано от soul1199
Прости нещата ще станат от само себе си, ако и тя има чувства към теб ...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
брак пич... купувай пръстен![]()
GTA Stunting
Първоначално написано от Hellrider
![]()
Ами ние, момичетата, имаме нужда винаги от сигурност.. Тоест трябва да и обясниш че искаш да си с нея и тем подобни каквото мислиш и желаеш..
Горе главата.Щом се е съгласила, те харесва - малко или много.Имате шанс.Успех!
VIVA VICTORIA SIEMPRE!