.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Подарък

Подарък

Знам че има много такива теми ,ама реших първо да пиша темата ,и после да търся защото ако не намеря хубави решения ,да погледна тази тема и вече да избирам..Така , трябва да измисля подарък който да е семпъл ,не много скъп ,нещо което може да сгрее сърцето ,и в същото време да казва "Ти си ми всичко" .. Някакви идей ??!?

ПП - Подаръкът е за момиче с което ходя от 1 месец.

Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!

Цитирай Първоначално написано от zero
    Маса се прави на маса :]
    Ядеш кат животно и спиш кат животно

Мега фен
    хаха, трудна работа. я й вземи 1 хубаво бижу, а пък частта с ''ти си ми всичко'' можеш по друг начин да й я покажеш.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Ми примерно верижка със висулка сърце(сребърни) или голямо плюшено сърце или нещо такова... зависи

Цитирай Първоначално написано от Wits
    Надали ще хареса това ..

Среброто нещо не ми вдъхва това "семпло и евтино" нещо ..

Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!

Цитирай Първоначално написано от zero
    Маса се прави на маса :]
    Ядеш кат животно и спиш кат животно

по какъв повод е подърака?
    може гривна,сувенир,ваша снимка (в някое фото студио отиваш,и ще ти предложат най-различни начини,примерно гравирана в/у нещо,сърце или т.н.),кутия бонбони.....въобще има какво,само пари да имаш
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Re: Подарък

Цитирай Първоначално написано от d3d0ks7eR
    Знам че има много такива теми ,ама реших първо да пиша темата ,и после да търся защото ако не намеря хубави решения ,да погледна тази тема и вече да избирам..Така , трябва да измисля подарък който да е семпъл ,не много скъп ,нещо което може да сгрее сърцето ,и в същото време да казва "Ти си ми всичко" .. Някакви идей ??!?

ПП - Подаръкът е за момиче с което ходя от 1 месец.
    Драги ми влюбен младежо. Щом сте заедно от един месец най-добрият подарък би бил нежна и мила целувка с много страст.

П.П. - и почни да мислиш за подарък за втория ви месец от сега...
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Просто и купи любимото и цвете. Семпло и много мило. Може и букет и вътре да пъхнеш малка картичка, на която да напишеш каквото ти е на сърце.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Re: Подарък

Цитирай Първоначално написано от EndlessVoid

Драги ми влюбен младежо. Щом сте заедно от един месец най-добрият подарък би бил нежна и мила целувка с много страст.

П.П. - и почни да мислиш за подарък за втория ви месец от сега...
    така, така.
    ама може момичето да има рожден ден.
    авторе, не си казал с колко пари разполагаш. сребърните неща са евтини, примерно за един пръстен или една верижка няма да дадеш повече от 20 лв., даже по-малко от 20.
    Иначе на мен би ми било много мило, ако гаджето ми ми подари някаква бонбониера или изобщо нещо вкусно, което ми се е ядяло отдавна. И като прибавим фактът, че примерно си проличи, че момчето се е побъркало да търси въпросното лакомство няколко седмици подред... мда, романтично ми се струва и явно и на жените любовта им минава през стомаха.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Твърдиш,че среброто не е семпло и евтино?!
    За 8-9лв. можеш да й купиш хубава,нежна и изчистена верижка.За още 3-4лв. можеш да й купиш и една малка висулка + 1лв. за кутийка и си готов.
    А иначе ако повода е просто първия ви месец - може просто да й подариш едно цвете.Аз лично повече бих се зарадвала на цвете,вместо на някоя плюшка,сребро и т.н.,а на бонбони НИКОГА не бих се зарадвала
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Сребърна гривна с надпис или сърце. Висулка със сърце която да не е много елегантна, в смисъл такъв да си я носи постоянно. (нещо по семпло)

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    За 8-9лв. можеш да й купиш хубава,нежна и изчистена верижка.За още 3-4лв. можеш да й купиш и една малка висулка + 1лв. за кутийка и си готов.
    А иначе ако повода е просто първия ви месец - може просто да й подариш едно цвете.Аз лично повече бих се зарадвала на цвете,вместо на някоя плюшка,сребро и т.н.,а на бонбони НИКОГА не бих се зарадвала
    Точно, а и за един месец един букет е по подходящ като подарък, а и евтино

Аз лично бих се зарадвала на всичко стига да е от любия и от сърце, но виж са примерно един сладък мечок заедно със една картична"Всеки път когато го погледнеж си спомяй за мен, а всеки път като го прегръщаш знай че аз прегращам теб" не е ли сладко аз мигновено бих се разтопила ... в преградките на любимия

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    хаха, трудна работа. я й вземи 1 хубаво бижу, а пък частта с ''ти си ми всичко'' можеш по друг начин да й я покажеш.
    съгласна съм ..

Мега фен
    Град
    Earth...
    За кво ти е подарък само за 1 месед бе?

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    За кво ти е подарък само за 1 месед бе?
    Представи си,че хората имат и Р.Д.,и И.Д. ... Подаръци не се подаряват само на годишнините
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Някое сребърно бижу , може някоя сребърна гривна с висулка сърчице .. аз имам и много и се радвам. А " Ти си ми всичко" можеш да и го покажеш по много начини.

Аз обичам евтините неща. До голяма степен зависи каква е ТЯ (тадададам). Имам предвид - нещо свързано с любимата й животинка, любимият й цвят, цвете... и каквото ти душа поиска. Със сигурност има нещо, по което много си пада. Със сигурност ще се зарадва, че си запомнил предпочитанията й. Виж, аз обожавам руска салата и го казвам на всеки новосрещнат, ако ми я подарят, много добре ще се почувствам, не защото не мога сама да си купя, а защото някой си е направил труда наистина да ме опознае.

п.с. Примерно казвам, да не вземеш да й изтърсиш кюфтета...
    п.п.с. не си и помисляй да й купуваш истински слон (ако това е животинчето), изисква много грижи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си