200 г кашкавал - 50г протеин
4 яйца (размер L) - 32 г протеин
1л прясно мляко - 32 г протеин
ядки - оттук можеш на ден поне 20 г протеин да набавяш
Това като количество е малко и напълно постижимо за всеки ден - прави ти 134 г протеин. Добави протеиновата пудра ако не искаш да ядеш по-големи количества и ето ти +30-60 г белтък ... това са близо до 200 г на ден, което в твоя случай предполагам си е достатъчно. Освен белтък ти трябват и доста мазнини - в кашквала и целите яйца има доста, в ядките също (гледай на опаковката, бадемите са екстра в случая). Млякото да е пълномаслено. Яж МНОГО масло, зехтин, сметана, ако можеш и сланина. Спокойно можеш без плодове, даже е желателно. Прехвалени са и не са ти нужни. Яж обаче много зеленчукови салати. Пий зелен чай, освен всичките му невероятно действия, той ускорява разграждането на мазнини (липолизата).
Повече от това наистина не знам как мога да ти помогна, остава да си изпълняваш всичко и да си сериозен. Дано съм ти помогнал, както и да съм помогнал на всеки, който се интересува от това как да поддържа здравословен процент телесни мазнини и да увеличава активната мускулна маса за изграждането на релефна и атлетична фигура.