Здравейте. Моят проблем е с моето семейство.
Майка ми и баща ми са разделени от 5год. някъде.
Аз живея при майка, а татко живее в друг град.
Мама си има приятел и почти всяка вечер го кани у нас с преспиване и на мен вече ми писна!!! И понеже той е женен, а жена му разбрала за връзката му с майка ми, сега иска да го гони и той щял да идва да живее у нас.
Баща ми знае за това и супер много се нерви, защото знае, че аз не мога да го понасям тоя. Тати ми каза ако има някакъв проблем да му звънна и да му кажа ама аз не искам, защото знам на какво е способен. Може и да убие човек заради мен, но честно казано вече спря да ми пука за майка ми и за ония пе*ал. Аз съм казала на тати, че само тоя да дойде да живее у нас и аз се изнасям, отивам да живея при тати. След една година ставам на 18 и мисля да замина за Англия, но ако тоя дойде да живее у нас, аз изчезвам и майка ми повече няма да ме види. Тя и без това нито ми дава пари нито я и грижа за мен... През последните 5год. с нищо не е показала, че ми е майка. Добре, че е дядо ми да ми дава пари, защото сега сигурно щях да съм като просяците. Майка ми всичките си пари ги дава на онова лайно мръсно, а той колко пъти я е биел като се напие, че и на мен е посягал. Ако го кажа това на тати, знам че и двамата са мъртви, но какъвто и боклук да е майка ми аз все пак си я обичам.
И въпросът ми е какво да правя? Да остана ли при мама или да ида да живея при тати (той поне ще ми дава пари). Говорих днес с него по телефона и той ми каза, че в момента той няма за какво да живее, но ако аз ида да живея при него е готов дори да замине за чужбина, за да може нищо да не ми липсва.
Какво да правя?