.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Въпрос

Въпрос

Пиша тук защото предполагам че ще видите темата най-много-извинявам се за което. В скайпа ми започнаха да се появяват изтрити абонати от няколко дни насам - не съм ги блокирал а само премахнал от списъка с абонати има ли някои друг този проблем.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    тая тема не е за тука
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Първо темата ти не е за тук ... достатъчно хора влизат в "Информационни Технологии".
    Второ - ДА! Случва се това е програма и компютър - напълно нормално.
    Русото дразни ..... черното празни!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Едно е да премахнеш абонат,друго е да го блокираш...само неразбрах що в раздел секс 0.o

ако има оше хора да пишат дали им се е случвало - отново повтарям - абонатите са премахнати от списъка с абонати и така някои - повече от година - и изведнъж ми се появяват в списъка без искане на позволение. Темата съм я постнал в секс защото с повечето от абонатите съм го правил . Сериозно не открих никаква подходяща секция за поста , но изглежда е имало .

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    това реален въпрос ли беше или искаше да извъртиш темата колко скайп завоевания си имал... както и да е... ако си сменил версията на скайпа понякога стават такива неща... а и какво ти пука... махни ги пак като не ги искаш
    времет0 тu uztuча

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си