- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момиче овен , момче риби
Здравейте
Искам да попитам някой имал ли е такава връзка и сполучлива ли е , разбирате ли се , има ли любов?
Ако му беше завъртяла главата защо да не се получи. Ние овните сме едни такива упорити и инатиАз поне не се отказвам лесно, имам неизчерпаемо количество търпение и бла бла бла злопаметен съм и бла бла бла веднъж някой разбие ли ми доверието трудно ще си го заслужи. Ама за него не знам
Той може да не е такъв тип овен
![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
ти не знаеш какво искаш бе, детенце. Ако щеш и да си имаш гадже от всеки един зодиакален знак, пак накрая ще си ближеш раните в ъгъла, по простата причина, че просто си още с лапешки акъл.
Не е заради зодиите. От теб е!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Добре , защо всички нападате !?!? Казах , че знам че съм си виновна , не искам да коментирате мен , а зодиите !!!!!!!! От това , което съм написала не може да си вадите никакви изводи за мен , не ме познавате... за това замълчете и давайте по темата...
И зна4ението на зодията толкова голямо ли е ????
Всичко си е до човек .![]()
А колкото до връзката ни момчено още ме обича много и е хладно само по скайп и той самият го потвърждава , казва че прави всичко това за да оценя какво съм имала , но на живо , не може да се държи хладно , защото когато ме видил се влюбвал в мен отново и просто не можел...
Какво общо имат зодиите?Според мен зависи повече от характера на човека.
Макар че съм казала, че повече с овен не се хващам![]()
суеверни неандерталци!писна ми от подобни "индивиди"...
ПС ако черна котка ти пресече пътя - с живота ти е свършено.скочи от най-близкия мост.
ПС2:в ПС1 проявих сърказъм,да не вземеш да повярваш,не че ми пука особено.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Ммм тва с зодийте е доста относително, наистина зависи от характера на човека. Та кой бил риби, кой овен и т.н. няма значение според мен![]()
Първоначално написано от PinKstaR
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Бахти всички се ококорихте и скарахте на момичето,но има хора,които вярват в хороскопи,зодии и пр.Това,че вие не вярвате нищо не значи.Аз пък не вярвам в извънземни,господ и незнам си още кфо,ама не се правя на особено възмутена пред хората,които знам че се интересуват.
ПТ:
http://www.forum.rozali.com/viewtopic.php?t=3025
Не е приемана,като особена добра комбинация,но си зависи дали и двамата си отговаряте на зодиите.Все пак не си помисляй да се качваш на главата на рибите.Сама се убеждаваш,че търпението не е вечно.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
И аз вярвам донякъде в тези неща за зодиите. Обаче, ако имам някакви отношения с някого, няма да ги прекъсна, само защото в хороскопа пише, че зодиите ни са несъвместими.![]()
Първоначално написано от radeberger
Не (е вярвам , но съм овен , бившата бе също овен . Изядохме се в лошия смисъл. Всеки ден караници ...
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Има цяла тема за зодиите.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last