.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Не искам да ми идва.

Здравейте,тази година станах на 14.Майка ми постоянно ми казва:Скоро ще ти дойде.Не се притеснявай и ми казва,че било най-гадното възможно нещо което може да ти се случи и че след това животът ти се променя.
    За радост на мен още не ми е дошло(а и не искам да ми идва).
    Мисля,че тази година ще ми дойде :S.Въпросът ми е: Мога ли да забавя кръвта ми (в смисъл да не ми идва по-дълго)?

П.С:Моля, без обиди,и безмислени коментари .

Мега фен
    Това няма как да стане по желание.

Повече информация можеш да получиш от следните две теми (главно от първата).
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=138866
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=139113

Голям фен Аватара на gret4ety
    Бе не е толкова лошо, можеш да се извиняваш по физическо Апък ако имаш нужда да го забавиш за няколко дена даже седмица имаше едни хапчета ама ги забравих как се казват. Може да ти послужи например като ходиш на море или нещо подобно

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Няма как да го избегнеш. Ще стане рано или късно. Не го приемай като нещо гадно - майка ти ти го казва, за да не се притесняваш, че не ти е дошло още, и да се радваш, че още си си дете. Всъщност не е толкова зле - след като мине някак го забравяш (или свикваш), а и въпреки лошите страни, ще видиш, че ще се радваш поне малко като ти дойде. Ще си спокойна, че всичко ти е наред, и ще се чувстваш пълноценна и пораснала.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София

Re: Не искам да ми идва.

Цитирай Първоначално написано от fairplay
    Не се притеснявай и ми казва,че било най-гадното възможно нещо което може да ти се случи и че след това животът ти се променя.
    Твърде буквално си приела тези думи.Майка ти искаше да каже да не се притесняваш защото това е признак за нормалното функциониране на женския организъм;но изисква определени грижи (добра хигиена;превръзки.. ) и ще промени живота ти(в смисъл ще имаш нова грижа).Първите месеци ще се чувстваш странно и некомфортно - но гще свикнеш.Първите 2-3 години ще ти е нередовен. А повече подробности намери във Важната тема за месечния цикъл. (посочените линкове от Lucho.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Тука да не ти е концерт пожелание... Не се плаши, така сме устроени. Трябва да се случи и това е.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    еми гадничко си е,ама се свиква

1 ден ще се молиш да ти дойде

Супер фен
    Град
    София
    Не се страхувай, не е чак толкова зле! Наистина, след време се свиква въпреки минусите, които има! А пък за това, как да го спреш - не може да го направиш! За тези хапчета, коитопо-горе спомена някой - чувала съм, че не е много "полезно"!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Бе не е толкова лошо, можеш да се извиняваш по физическо Апък ако имаш нужда да го забавиш за няколко дена даже седмица имаше едни хапчета ама ги забравих как се казват. Може да ти послужи например като ходиш на море или нещо подобно
    Хапчетата се казват противозачатъчни Скъпи са и не е препоръчително да се ползват в първите години, те забавят овулацията, която е 14 дни преди менструацията => забавят и самата менструация.. Недейте да се занимавате с такива неща. Това е нормално, не е толкова ужасно, колкото го описвате.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Не можеш по никакъв начин да си контролираш цикъла. Приемете го най-после - Не вие решавате кога да ви дойде или кога да ви спре, колко да тече и т.н.
    Това е един нормален процес, който бива извършван от организма на един човек. Нормалната възраст, в която би трябвало вече да имаш цикъл е 14 години (най-късно до 15-тата). На някои им идва дори на 10, на други на 14-15.. След като станеш на 15-16 тогава вече трябва да се притесняваш. Рано или късно ще ти дойде, за никого не е приятно, но и никой не може да го спре.. Бъди нормална.. не се опитвай по никакъв начин да попречиш на цикъла ти. На мен ми дойде на 12, почти вече бях на 13. Даже се зарадвах от това, защото се притеснявах, че може би скоро няма да ми дойде..

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=138866 ето ти една полезна темичка. ;]]
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Няма нищо притеснително или гадно - напротив, даже е съвсем нормално и повече трябва да се притесняваш, ако не ти дойде. Иначе не знам за забавяне, но аз по случайност открих, че ако пиеш обикновено витамин Ц по 1-2 таблетки на ден 1-2 дни преди да ти дойде и по време на менструацията, кръвта не е толкова много. Не го препоръчвам да се прави, аз тогава бях болна и така го установих. (Не е било от другите лекарства, пробвах веднъж и когато бях здрава. А и попринцип витамин Ц заздравява кръвоносните съдове и т.н. - когато ти тече кръв от носа примерно се пие. Обаче естествено в големи количества е вредно!)

Град
    Roma, Italia
    Майка ти какво те е наплашила толкова? Това е голяма грешка от нейна страна. Неизбежно е - природа!
    Няма страшно. Не се притеснявай. Свиква се.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Фен Аватара на SilverBrilliance
    Град
    Somewhere ..
    Цитирай Първоначално написано от GunSnSteelflowers
    Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Хапчетата се казват противозачатъчни Скъпи са и не е препоръчително да се ползват в първите години, те забавят овулацията, която е 14 дни преди менструацията => забавят и самата менструация.. Недейте да се занимавате с такива неща. Това е нормално, не е толкова ужасно, колкото го описвате.
    Хапчетата не се казват противозачатъчни, а ЦЕНЗУРА Момичето има предвид хапчета, които са специално за забавяне на цикъла и както каза се ползват като ходиш на море например (не казвам че са "полезни", но не са противозачатъчни)
    По темата -> няма как да отложиш това да ти дойде, освен това не е чак такава трагедия, а съвсем нормално нещо

Тъй като ти е първо нарушение, ти препоръчвам най-сериозно да се запознаеш с правилата на форума!
    kalpazanka

Кирилицата е задължителна.
    kalpazanka

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Не е толкова лошо има си и предимства

Спам.
    kalpazanka

виж сега и аз никак не исках да ми идва, бях почти на 16 когато ми дойде за първи път и ми беше много гадно даже мога да кажа че бях в депресия, но като ми свърши много се радвах след това след няколко месеца ми дойде отново и този път пак никак не ми беше приятно но пак свърши... и така се случи и следващия месец и след това мога да ти кажа че нямам търпение да ми дойде че да ми свърши... просто се повтаря едно и също няма нищо гадно в това... това е природа така че няма къде да бягаш и не се стресирай като мен

Град
    Русе
    Ехее..майка ти яко филми вкарва бе.. променял са живота, най-гадното възможно нещо..
    И ти ш си същата шашавела ако я послушаш .. И е много детско да тропаш с краче и да викаш че не искаш .. Така трябва да стане , кой та пита тебе?
    Я по-спокойно и не мисли глупости.. Някои са молят после да им дойде.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от earthquaker
    да,каква ирония,нали?
    Иваче , мацка, няма как да го забавиш,когато тялото ти е готово цикълът ти ще започне.В началото докато свикнеш ще ти е кофти обаче после се свиква до толкова,че ти става част от живота,а когато почне и секса ще треперкаш за него

Повече от фен
    Сега искаш никога да не ти идва..амаа не ти ли дойде...забрави за деца....а не искаш това нали..радвай се,че чак толкова късно ще ти дойде...на мен доста преди теб ми дойде..абе не е толкова гадно освен като си на даскало..и се гърчиш от болки, но поне може да те извинят за деня, да се прибереш да изпиеш едно хапче и през другото време докато другите ги изпитват по математика ти да си гледаш филм хахаха

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Все някога ще ти дойде. Ти си момиче и като всички други, които вече го имат и ти ще го имаш. Не се притеснявай пък. Може да ти дойде и на 15 или на 16. Недей да вземаш думите на майка си чаааак толкова навътре. Ще видиш, че не е много приятно, но не може да се избегне!

Все някога ще ти дойде!Не можеш да го избегнеш...това е природа ,това е организъм Аа сега си живей спокойно и не мисли за това

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от shell
    Цитирай Първоначално написано от earthquaker
    да,каква ирония,нали?
    Иваче , мацка, няма как да го забавиш,когато тялото ти е готово цикълът ти ще започне.В началото докато свикнеш ще ти е кофти обаче после се свиква до толкова,че ти става част от живота,а когато почне и секса ще треперкаш за него
    ахаха + 1 ! Много си е вярно това.
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на ameli
    Искаш не искаш, като дойде не пита А и не е толкова страшно, колкото го описва майка ти С времето ще свикнеш
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си