- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- знам,че съм тъп но си искам лиглата ;х
От личен опит знам,че истината оправя всичко.Просто я хвани и й кажи всичко,като започнеш с това,че я обичаш.Кажи и и защо си тръгнал със Стела.Иначе ще си играете още дълго време...сигурна съм,че и тя има чуства към теб.
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
Много сладко начало на историята ви.Иначе верно си идиот, че да тръгнеш с приятелката й за да я накараш да ревнува. Ноо наистина най - добре иди и поговори с нея. Кажи й цялата истина и я помоли за още един шанс, като естествено й обещаеш, че ще се промениш. Дори и да те отреже нищо няма да загубиш.
Тва с пеенето верно е много смешно. Бтв какво пееше????![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Докато я възприемаш като "лиглата" няма да ти мине номера![]()
Трябва постоянство. Все пак обаче след известно време се откажи, ако не стане, защото, ако момичето е инат, и си е наумила, че няма да тръгне с теб, каквото и да направиш ти, ще е безполезно.
И престанете с това да тръгвате с някого, когото не харесвате, за да накарате бившата/бившия да ревнува. Тъпо е и не минава.
+Първоначално написано от aguilera
.. а това с несесер'а и пеенето .. изложил си я ..
сиг се е засрамила и така ..
според мен бори се за нея ..
изглежда пичка .. :P
Ми... ти си идиот, ама тва си го знаеш тъй или иначе.
Момичето ти изобщо не е постъпила като лигла, това да запази дистанция заради приятелката си е нещо много благородно.
Ако Стела е знаела за чувствата между теб и "лиглата", значи е егати шматката.
Шансът да си я върнеш не е много голям, но ако наистина си толкова влюбен... може и да успееш. Спри да слушаш съветите на тъпите си приятели, щото те да те докарали до тоз хал с туй прословуто "нека ревнува". Говори с нея, бе! Обясни й всичко, бъди 100% открит, изглеждай съкрушен и отчаян (какъвто си), включи малко обяснения за чувствата, които тя събужда в теб, кажи й как си искал да ревнува, колко много съжаляваш, за очите й и бла, бла, бла. Изглеждай смирен. Кажи й, че знаеш, че не я заслужаваш, но не си спирал да я обичаш отдалеч и че даваш мило и драго, ако не друго, поне да можеш да я виждаш... Бъдете приятели известно време, спечели доверието й, а после - действай!![]()
all day... all night... what the fuck?!
пях обичам те,обичам те разбери,,обичам всичко,което си тииначе да,Стела знаеше за отношенията ни с мойто момиче.И знам че тя не е постъпила като лигла,но просто обичам да я наричам така.Тя наистина посъпи благородно,а аз като пълен тъпак ;х
И ти като пя, тя кво?
all day... all night... what the fuck?!
ми оцели ме с несесер :d
1. бахти заглавието на темата![]()
2. не е трябвало изобщо да се занимаваш със тая стела![]()
3. пял си?!![]()
![]()
![]()
Ебахти пичаФани я и и кажи, Слушай ся - ще се взимаме ли или да си пускам обявата нда друга.
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh