.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

знам,че съм тъп но си искам лиглата ;х

Здравейте всички,пиша за първи път и ми е малко сложно ама ще извинявате.Абе влюбен съм,,и то в най-красивото момиче на света.Аз съм 10ти,тя 9ти клас.Цяла година се мъча да привлека вниманието и.Търся компанията и,,чаках я 2 часа да свърши час за да идем заедно до спирката,без тя да знае,,абе побърквам се с нея.И така де ще започвам същественото.Един ден бяхме само двамата пред училище,аз я целунах,тя отвърна,после тя ме целуна и така.Вечерта и звъннах,но понеже беше вторник не можахме да излезем (тя тренира кик-бокс).На другия ден като се засякохме ме целуна и всеки отиде на час,писахме си там някви смс-чета в час и после я чаках пред стаята.И тя идва няква унила и ми каза,че нейна приятелка (Стела) ме харесвала.Аз и обясних,че тя не ме интересува,но тя каза,че нея я интересува.И така де,каза да позабавим малко,за момента да сме само приятели.И аз за да я подразня и казах,че е по-добре и приятели да не сме.Тя е много своенравна и ми каза,най-добре така и си тръгна.След това я изчаках пред стаята,ама тя не беше в час,отидох пред даскало,тя пушеше,питах я там закво се цупи и тя ми каза,че няма такова нещо.И ми казаха,накарай я да ревнува,и тръгнах с Стела.(да знам,че съм прост,знам).И така де тя не ме поглеждаше и аз ест скъсах с Стела,но тя не говореше нито на мен,нито на оная и ся определено ми е много яко,забравих да кажа,че преди 2 дни имах рожден ден и тя ми каза''честит рожден ден'' ,което пак е много,през последните 2-3 месеца думичка не съм получавал.Абе трябва да направя нещо да ми прости,ама а де.Както казах,тя е много дива и много ината,ама много,ии трябва да е нещо голямо,пях под стаята по математика,тя ме уцели с несесер,баси,и така де,дайте ми някакъв съвет,ако все пак нещо сте разбрали. Благодарско : )

помогнете ми моля ви искам си лиглата ;х

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Не е трябвало да ги слушаш "тея"..Не е трябвало да тръгваш със Стела..

Напомняш ми на мен и сегашното ми гадже \/
    В никакъв случай не се отказвай от нея колкото и да те игнорира. Гледай да й показваш повече ,че много съжаляваш за Стела и бъди търпелив. ( В моя случай момчето ми чакаше 2 години обаче не се отказа и сега е с мен !!)

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Град
    Sофiiя City xD
    това не е ли.. втората ти тема.. и същата като първата?!

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Една тема е повече от достатъчна
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове