- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно лятото и още нещо..
Здравейтее, мацкииПиша със следната молба към вас... Първо тези, които са посещавали солариум да ми кажат,ако може след това като се пека на слънце ще се случи ли нещо (да се обеля, да стана на петна, да изгоря..) Вече лятото чука на вратата и аз съм много мотивирана да вляза във форма. Отивам една седмица "командировка" на село
, което ще рече слънцее и много свободно време. Започвам да бягам, лек режим на плодове и зеленчуци и яко препичане на хубавото слънчице
, но понеже ходих на солариум доста време и не знам дали сега ще продължа да трупам тен, защото съм чувала, че след солариум от слънцето кожата се бели.. Не знам доколко е вярно.
Кажете вие как се готвите за лятото ? Имате ли нещо намислено вече или нещо, с което сте се заели ? И ако може да ми дадете мнение за слънцето, защото скоро заминавам
![]()
Мерсииии
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Никога не съм мислила и не съм се притеснявала дали ще имам тен през лятото или не. Оо Даже не искам да имам.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Harum_Scarum,
тука не се отговаря на въпросът ми...![]()
Мога ли след като съм посещавала солариум да се излагам на слънце ? Страх ме е да не се обеля това е...
Ако някой знае да каже.
![]()
![]()
![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Ти ако се белиш попринцип след като почернееш и да си ходила, и да не си ходила на солариум - все ще се белиш. Аз ходя на солариум пролетта, за да не стана червена като варен рак лятото. Не се беля. Всичко си е до човека.
Nike...
понеже и аз ходя на солариум и съм се интересувала, знам, че не е добре да се съчетава солариума с печене на слънце. но след като ти вече не ходиш на солариум, не знам. защо не попиташ в студиото, където си ходила?
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
За мен тена не е толкова важен,но фигурата-да. Затова започвам да хапвам повече плодове и зеленчуци и да карам колело![]()
КОЛКО ПАРИ Е СОЛАРИУМА
Първоначално написано от sexy_baby_originale
СериознооПървоначално написано от Molzinka
![]()
Аз си мислех,че е към 50лв.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...