- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Вярващите ще ми обяснят ли нещо?
ПАК ГО НАПРАВИ! точно за това говорех. те не са му били на пътя и не са му пречили на нищо друго освен на егото, когато той е помолил бог да ги избие (и "да" на стария ти въпрос, човек не е отговорен за действията си на крехка възраст понеже (доказано е) мозъкът му не е развит нормално, това се разпознава и в съдебните системи).
да не говорим че по тази ти логика ако аз съм на хуманитарна мисия и хлапетиите от някаква детска градина ми подвикнат че имам космат гръб ще имам право да се обадя на шефа да им пусне ракетен удар ма това е оффтопик.
защо "добавяте" смисъл. те НЕ са го възпрепятствали по НИКАКЪВ начин-нито са го бутали, нито са го замеряли с камъни, нито курец. единственото което пише че са правели е че са му подвикнали някаква детска глупава шега и НИЩО повече. защо изопачаваш смисъла на написаното? не искам извинения за добрината на бог и правото му да убива малки деца просто ми е любопитно защо ТИ и други правите ТОЧНО това което изрично пише да не се прави (или ако съм объркал нещо моля те поправи ме).
моля те дай ми ясен и кратък отговор и да се свършва с тая пуста тема. ако нямаш обяснение така кажи и готово, ще го приема без проблеми![]()
ПП и все ак ти беше ли ме убеждавал че става въпрос за тийн-гангстери или помня погрешно![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes