- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една по-различна темаа!!!!
Пиша тази тема за всички , които са преживели нещо гадно и си мислят , че нещата няма да се оправят.Съвсем доскоро си мислех , че живота ми е ужасно скапан и че няма никаква надежда да съм щастлива , но ето , че се появи светлина в тунелаа!Затова хора не се отчайвайте - винаги има шанс да стане това , което искате.![]()
ПП:Просто исках да споделя радостта си - ако на някой му се вижда тъпа темата , просто да си спести обидните коментари.![]()
браво на теб,хубаво е че си осъзнала,че нищо не е вечно![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
и "светлината в тунела" не е вечна...Първоначално написано от soul1199
The blood that binds us ..till death unites us
Песимист ... Ако я накараш да блести ще блести толкова, колкото искаш...Първоначално написано от Lincheto
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
и това да,но само спомените оставатПървоначално написано от Lincheto
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Life is good![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Архх, поредната тема , която по заглавието ме подвежда , а иначе вътре не струва...
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Щастието няма да е вечно, ама... радвай му се докато го имаш.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
айде бе...животът не е толкова лош колкото го изкарвате...депресии,болка всичко отшумява и идва радостта![]()
„Животът не е нищо друго освен движение, преход от форма във форма, постоянно неуморно превръщане, разрушаване и създаване, следващи едно след друго и произтичащи едно от друго.“ — Д. И. Писарев
Язък за важната тема която е 1-ва в раздела....
Лично аз вече 19 години незнам какво е радостПървоначално написано от kindergarden
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Мда... а аз толкова я харесвам.Първоначално написано от Nakadah
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last