.
Затворена тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 190
    Супер фен Аватара на Riot
    Смяташ ли, че сме изключително жалка държава
    в която всеки прехвърля проблемите на "другия"
    Държава, невменяема държава в която всеки шибаняк претендира, че е някой ?
    Какво всъшност значи да си "някой" ?
    Както казаха в едно предаване "държава пълна със състрадателни хора, хора готови да протестират, да помагат, но само по телефона (GSM) телевизия, форуми, особено форуми пълни с малки симпатични кyрви
    и недодялани лапачи
    Моля ?!

Мега фен
    Град
    Earth...
    В 1 от отговорите ти прочетох че искаш да си купиш кола, дрешки и да помогнеш на тези около тебе... Също така да направиш благотворителност...
    -Каква кола искаш да си купиш? Защо? Мнението ти за коли е било повлияно от телевизия/списания/приятели?
    -Искаш да си купиш дрешки? Та твоя гардероб не е ли малко пълен? Смяташ ли че има смисъл да имаш толкова дрехи че всяка 1 от тях да носиш само по веднъж в живота си? Защо?
    -Как по-точно би помогнала на тези около тебе? Ако отговора ти е пари, не смяташ ли че това е доста комерсиално? Как парите ще променят техния живот? Ако отговора не е пари, то с какво по-точно ще им помогнеш?
    -Казваш че искаш да направиш благотворителност? На каква тема, и защо? Наистина ли искаш, или това е просто начин да испъкнеш като "добър" човек с ред другите? Моля бъди искрена
    -Ако ти дам 1 мил долара и ти кажа че можеш да правиш както си искаш с тях, наистина ли би дала част от тяг за благотворителност? Моля отговори искрено...

-Казваш че световен мир е хубаво нещо! Ма какво точно представлява? Как си го представяш това? Защо е толкова хубаво? Не казваш ли че световния мир е хубаво нещо заради хорското мнение?

Супер фен Аватара на Riot
    Харесва ли ти вкуса на топла прясна сперма разливаща се в шибаната ти устна кухина ?
    Моля ?!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    Смяташ ли, че сме изключително жалка държава
    в която всеки прехвърля проблемите на "другия"
    Държава, невменяема държава в която всеки шибаняк претендира, че е някой ?- Питаш ме конкретно за България. НЕ, не смятам , че България е жалка.
    Какво всъшност значи да си "някой" ? - някой , може да бъдеш,когато направиш нещо , с което хората ще те запомнят
    Както казаха в едно предаване "държава пълна със състрадателни хора, хора готови да протестират, да помагат, но само по телефона (GSM) телевизия, форуми, особено форуми пълни с малки симпатични кyрви
    и недодялани лапачи

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    В 1 от отговорите ти прочетох че искаш да си купиш кола, дрешки и да помогнеш на тези около тебе... Също така да направиш благотворителност...
    -Каква кола искаш да си купиш? Защо? Мнението ти за коли е било повлияно от телевизия/списания/приятели? - не разбирам от коли , единственото , което гледам е външния вид така че бих се посъветвала с баша ми
    -Искаш да си купиш дрешки? Та твоя гардероб не е ли малко пълен? Смяташ ли че има смисъл да имаш толкова дрехи че всяка 1 от тях да носиш само по веднъж в живота си? Защо? - не никак малко пълен , няма смисъл , просто глезотийка
    -Как по-точно би помогнала на тези около тебе? Ако отговора ти е пари, не смяташ ли че това е доста комерсиално? Как парите ще променят техния живот? Ако отговора не е пари, то с какво по-точно ще им помогнеш? - за жалост в днешно време почти всичко се купува с пари.Бих им помогнала като им създам най-добрите условия за живот, а след това да ги поглезя с каквото може
    -Казваш че искаш да направиш благотворителност? На каква тема, и защо? Наистина ли искаш, или това е просто начин да испъкнеш като "добър" човек с ред другите?- наистина бих го направила. аз съм човек , който винаги е готов да помогне с каквото може. Винаги минавайки по улицат а като виждам просещи хора или молещи за помощ им давам каквото имам. Моля бъди искрена
    -Ако ти дам 1 мил долара и ти кажа че можеш да правиш както си искаш с тях, наистина ли би дала част от тяг за благотворителност? Моля отговори искрено... - вече отговорих май

-Казваш че световен мир е хубаво нещо! Ма какво точно представлява? Как си го представяш това? Защо е толкова хубаво? Не казваш ли че световния мир е хубаво нещо заради хорското мнение?- обеснявам си го като хармония и разбирателство между всички хора. един свят без насилие , без война , както се казва.

Мега фен
    Град
    Earth...
    -Искаш да поглезиш хората около тебе, и как, с пари, като им купиш това което харесват.. Смяташ ли че хората заслужават да имат хубави неща без да са си искарали парите?

-Смяташ ли че човек който е спечелил от ТОТО-то знае как да изразходва парите, и по-важното че ги заслужава?

-Помагаш а? Ако видиш клошар на улицата би ли му дала всичките си пари който са ти дали за седмицата просто е така от добра воля? Смяташ ли че е необходиме и че клошара ги заслужава?

-Без война и насилие, а? Да разбирам ли че си твърдо ЗА циганите? Наистина ли ги харесваш? Приятно ли ти е да ти влизат в мазето/гаража и да крадът квото видят?

-Как смяташ че ще сме? По-зле или по-добре след 3-та световна война(Ако има)?

-Смяташ ли че студената война продължава и в днешни дни? Защо?

Град
    Пловдив
    Raybeez аз сложих тая "кифла" на стола и тя ще си седи там докато не реши да предложи друг.млъкни
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Утре се сменя потребителят на стола.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Пловдив
    аз лично нито смятам,че съм тъпа,нито,че съм грозна
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Голям фен Аватара на one
    йес бее..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Стига.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    Цитирай Първоначално написано от Sham
    *каква си? интересна :P
    ти сериозно ли?
    защо се мислиш за интересна?

Град
    Manhattan *
    Censored by LadyDi

Съжалявам , че не отговорих на предните въпроси.
    Мога а обобщя всички отговори в няколко изречения.
    не смятам , че зада помогнеш, трябва да дадеш всичко.Дори и малко да е , то пак е жест и уважение.

аз ли трябва да кажа кой да е следващия или вие сте го избрали вече ?

Искам ThroughStruggle !

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Следващият на стола ще бъде ли чак толкова скучен?

Мега фен Аватара на December
    Ами по традиция(това прозвоча тъпо ) ти трябва да избереш кой да седне след тебе.Но по-добре друг да избере,защото ти най-вероятно ще избереш някоя като тебе дето пише само в Козметика и диети и иска да дари 1 милион на бедните деца и да спасява майки и кучета
    На мен ми е интересен Nakadah,той бил ли е на стола?
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Аз съм за strangler.

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от December
    Ами по традиция(това прозвоча тъпо ) ти трябва да избереш кой да седне след тебе.Но по-добре друг да избере,защото ти най-вероятно ще избереш някоя като тебе дето пише само в Козметика и диети и иска да дари 1 милион на бедните деца и да спасява майки и кучета
    и кво да не би пък да е по -добре по цял ден да пиша в тема СЕКС: праих секс и ми се изхвърли в окото ! бременна ли съм !? ''

Наистина няма да е особено добре да пишеш там, щом би задавала такива въпроси.

Цитирай Първоначално написано от December
    и кво да не би пък да е по -добре по цял ден да пиша в тема СЕКС: праих секс и ми се изхвърли в окото ! бременна ли съм !? ''
    Ако не едното, то другото
    "Правих секс, извхърли се върху бузата ми, ще ми поникне ли пъпка ?"
    Защо се мислиш за по - различна ?

Duuuuuuuuuuude ...

Мега фен Аватара на December
    ох ще ми убиете с вашето остроумие
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

ти пък лайно вчерашно мери си приказките малко..
    интересна съм за тези , които ме познават , а не за купчина идиоти , които прекарват скапания си живот в еидн форум и се опитват да изпъкнат по някакъв начин
    АХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХ АХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ
    няма надежда за теб, не.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Град
    Manhattan *
    бахтии простите лапетии
    сигурно повечето сте на по 13
    кво ли се занимавам изобщо с вас

13 годишни, които определено имат повече акъл от теб...

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Аз съм на 12 ! И смятам, че съм много над твоето ниво, защото съм оригинален и интересен за хората които ме познават, и не се занимавам с лапетии на по 7-8 години ! ни ми казвай какво да правя да ни ти кажа каде да отидиш ! РаЗбирашШ ли мЪ ? Чезвай !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си