- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е POLLINA
Смяташ ли, че сме изключително жалка държава
в която всеки прехвърля проблемите на "другия"
Държава, невменяема държава в която всеки шибаняк претендира, че е някой ?
Какво всъшност значи да си "някой" ?
Както казаха в едно предаване "държава пълна със състрадателни хора, хора готови да протестират, да помагат, но само по телефона (GSM) телевизия, форуми, особено форуми пълни с малки симпатични кyрви
и недодялани лапачи
Моля ?!
В 1 от отговорите ти прочетох че искаш да си купиш кола, дрешки и да помогнеш на тези около тебе... Също така да направиш благотворителност...
-Каква кола искаш да си купиш? Защо? Мнението ти за коли е било повлияно от телевизия/списания/приятели?
-Искаш да си купиш дрешки? Та твоя гардероб не е ли малко пълен? Смяташ ли че има смисъл да имаш толкова дрехи че всяка 1 от тях да носиш само по веднъж в живота си? Защо?
-Как по-точно би помогнала на тези около тебе? Ако отговора ти е пари, не смяташ ли че това е доста комерсиално? Как парите ще променят техния живот? Ако отговора не е пари, то с какво по-точно ще им помогнеш?
-Казваш че искаш да направиш благотворителност? На каква тема, и защо? Наистина ли искаш, или това е просто начин да испъкнеш като "добър" човек с ред другите? Моля бъди искрена
-Ако ти дам 1 мил долара и ти кажа че можеш да правиш както си искаш с тях, наистина ли би дала част от тяг за благотворителност? Моля отговори искрено...
-Казваш че световен мир е хубаво нещо! Ма какво точно представлява? Как си го представяш това? Защо е толкова хубаво? Не казваш ли че световния мир е хубаво нещо заради хорското мнение?
Харесва ли ти вкуса на топла прясна сперма разливаща се в шибаната ти устна кухина ?
Моля ?!
Първоначално написано от Riot
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Първоначално написано от Nakadah
-Искаш да поглезиш хората около тебе, и как, с пари, като им купиш това което харесват.. Смяташ ли че хората заслужават да имат хубави неща без да са си искарали парите?
-Смяташ ли че човек който е спечелил от ТОТО-то знае как да изразходва парите, и по-важното че ги заслужава?
-Помагаш а? Ако видиш клошар на улицата би ли му дала всичките си пари който са ти дали за седмицата просто е така от добра воля? Смяташ ли че е необходиме и че клошара ги заслужава?
-Без война и насилие, а? Да разбирам ли че си твърдо ЗА циганите? Наистина ли ги харесваш? Приятно ли ти е да ти влизат в мазето/гаража и да крадът квото видят?
-Как смяташ че ще сме? По-зле или по-добре след 3-та световна война(Ако има)?
-Смяташ ли че студената война продължава и в днешни дни? Защо?
Raybeez аз сложих тая "кифла" на стола и тя ще си седи там докато не реши да предложи друг.млъкни![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Утре се сменя потребителят на стола.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
аз лично нито смятам,че съм тъпа,нито,че съм грозна![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Стига.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ти сериозно ли?Първоначално написано от POLLINA
защо се мислиш за интересна?
Censored by LadyDi
Съжалявам , че не отговорих на предните въпроси.
Мога а обобщя всички отговори в няколко изречения.
не смятам , че зада помогнеш, трябва да дадеш всичко.Дори и малко да е , то пак е жест и уважение.
аз ли трябва да кажа кой да е следващия или вие сте го избрали вече ?
Ами по традиция(това прозвоча тъпоПървоначално написано от POLLINA
) ти трябва да избереш кой да седне след тебе.Но по-добре друг да избере,защото ти най-вероятно ще избереш някоя като тебе дето пише само в Козметика и диети и иска да дари 1 милион на бедните деца и да спасява майки и кучета
![]()
На мен ми е интересен Nakadah,той бил ли е на стола?
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
и кво да не би пък да е по -добре по цял ден да пиша в тема СЕКС: праих секс и ми се изхвърли в окото ! бременна ли съм !? ''Първоначално написано от December
Наистина няма да е особено добре да пишеш там, щом би задавала такива въпроси.![]()
Ако не едното, то друготоПървоначално написано от POLLINA
"Правих секс, извхърли се върху бузата ми, ще ми поникне ли пъпка ?"
Защо се мислиш за по - различна ?![]()
Duuuuuuuuuuude ...
ох ще ми убиете с вашето остроумие![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
АХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХ АХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХПървоначално написано от POLLINA
няма надежда за теб, не.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
бахтии простите лапетии
сигурно повечето сте на по 13
кво ли се занимавам изобщо с вас
13 годишни, които определено имат повече акъл от теб...
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Аз съм на 12 !И смятам, че съм много над твоето ниво, защото съм оригинален и интересен за хората които ме познават, и не се занимавам с лапетии на по 7-8 години ! ни ми казвай какво да правя да ни ти кажа каде да отидиш ! РаЗбирашШ ли мЪ ? Чезвай !