- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е POLLINA
У напознати не можеш да събудиш интерес, така ли ?
Тва не говори добре за теб![]()
хахПървоначално написано от Snickers
![]()
![]()
Snickers аватарите ти са супер.И ти ли влизаш в tumblr.com ?
Полино(това звучи много селско обаче) кой ще слагаш на стола???
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Ти ни можиш да ме съдиш без да ми познаваш ! ЯснУу ? Комплексарче таковаПървоначално написано от ZipFail
![]()
![]()
Мерси. И да. :ДПървоначално написано от December
Защо реагираш толкова остро?
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
малки смешнии недоразвити мозъци..
кво друго мога да кажа ?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
по-добре сложи някой на стола,който пише и във всичко накуп,че с парцалките ще те изядътПървоначално написано от POLLINA
![]()
Охо и аз колко съкровища съм намерила оттам.Обаче ми е жал да махна Реджина Спектор от аваПървоначално написано от Snickers
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Евала мацка, машалла! Винаги съм се кефел на независими, умни и красиви жени със собствено мнение!
Мислиш ли, че негативните писания тук са дело на злобни комплексари, които ти завиждат?
Grumpy old madman
защо трябва някой да ми завижда
просто се правят на интересни
Поли, то и постта на Канис беше доста саркастичен, ама ти не го забеляза явно
Иначе въпросчета
Какъв мъж би искала да имаш един ден /при отговора тук, моля абстрахирай се от сегашната си половинка/.Та питането е красив или умен.Отговор и двете -не важи.
Получава се лек парадокс.Хората твърдят, че си скучна, но продължават да ти задават въпроси.Според теб защо го правят
а)Защото им е забавно да ти гледат сеира
б)Защото вярват, че имаш потенциал и ти дават възможност да го покажеш?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от Seducti0n
аре стига бе![]()
Спри до тук,изложи се достатъчно ;дд.Първоначално написано от POLLINA
давайте по-кротко.
Полина, сложи някой на стола, който пише в този раздел, а не в козметика или в кофата.
/OФФ/:
Имам чувството че някой хора пишат в тая тема с единствената цел да дразнят, да правят интриги или просто да си избиват яко комплексите. Изкарахте момичето едва ли не супер грозна което въобще ама въобще не е така. Задавате й някакви въпроси по теми които въобще не я интересуват и е естествено да ви отговори некомпетентно. Ебаси и злобарите. Като не ви е интересна защо въобще пишете и й задавате въпроси?
/ОФФ/
Това еПървоначално написано от Seducti0n
![]()
И да,Полито не е грозна/като цяло има същият еднакъв приличен вид като другите барбита(щях да кажа кифли ама айде)/,но просто е адски ограничена и еднаква.Искала да помага на кучета бла бла,искала да се омъжи кря кря![]()
![]()
Кого мразиш? Мразиш ли някого?
Как са ти отношенията с родителските тела?
Ограничено е да иска да помага на кучета или пък да се омъжи?! Какъв сеир е да дразниш момиче и да я гледаш после как се нерви, не разбирам? Това само някой супер ограничен малоумник може да го направи! Нормално човек като е провокиран да отговаря така като нея...Първоначално написано от December
Уха имаме си защитник на Полито =D>Първоначално написано от alexandr0v
![]()
Ти не говореше ли също и за МишаБейби,че била красива и т.н.Мисля,че и нея я защитаваше![]()
Ако това ви е критерия за нормално, не ви завиждам..![]()
Темата кога ще се заключи?
Ние и без това я оспамихме....
Кой ще сяда на столчето?
Дано да е момче.
Е й? Момичетата нещо направили ли са ви че така грозно да се заяждате с тях? Или просто си убивате времето?Първоначално написано от December
![]()
Ако беше толкова умна,колкото я изкарваш изобщо нямаше да се нервира и поддава на провокациите,а още по-малко да им отговаря.Истината боли ( нищо лично ) .Първоначално написано от alexandr0v