.
Затворена тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 190
    Цитирай Първоначално написано от dark_angel3
    Цитирай Първоначално написано от alexandr0v
    Цитирай Първоначално написано от December
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    а)Защото им е забавно да ти гледат сеира
    Това е

И да,Полито не е грозна/като цяло има същият еднакъв приличен вид като другите барбита(щях да кажа кифли ама айде)/,но просто е адски ограничена и еднаква.Искала да помага на кучета бла бла,искала да се омъжи кря кря
    Ограничено е да иска да помага на кучета или пък да се омъжи?! Какъв сеир е да дразниш момиче и да я гледаш после как се нерви, не разбирам? Това само някой супер ограничен малоумник може да го направи! Нормално човек като е провокиран да отговаря така като нея...
    Ако беше толкова умна,колкото я изкарваш изобщо нямаше да се нервира и поддава на провокациите,а още по-малко да им отговаря.Истината боли ( нищо лично ) .
    А, вие я пробвате така ли? Кому е нужно това? Ебаси и лапешките работи. Напълно ненужни провокации...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    За втори път - стига. Ще трия мнения.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    /OФФ/:

Имам чувството че някой хора пишат в тая тема с единствената цел да дразнят, да правят интриги или просто да си избиват яко комплексите. Изкарахте момичето едва ли не супер грозна което въобще ама въобще не е така. Задавате й някакви въпроси по теми които въобще не я интересуват и е естествено да ви отговори некомпетентно. Ебаси и злобарите. Като не ви е интересна защо въобще пишете и й задавате въпроси?

/ОФФ/
    Както каза мачока, хората които пишат тук се вълнуват от по-различни неща, от тези от които се вълнува "подсъдимата"
    Нормално е, когато те интересува нещо различно от кремове, лакове, прически да си задаваш въпросите.И това в каква сфера ще са тези въпроси се определя от осналите, не от нея.

Не казвам, че момичето няма други интереси, по-градивни да ги наречем, но наистина с това, което дотук е написала, няма нужната аргументация за да покаже, че не е повърхностното момиче, за което мнозинството я имаме.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от dark_angel3
    Цитирай Първоначално написано от December
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    а)Защото им е забавно да ти гледат сеира
    Това е

И да,Полито не е грозна/като цяло има същият еднакъв приличен вид като другите барбита(щях да кажа кифли ама айде)/,но просто е адски ограничена и еднаква.Искала да помага на кучета бла бла,искала да се омъжи кря кря
    Ограничено е да иска да помага на кучета или пък да се омъжи?! Какъв сеир е да дразниш момиче и да я гледаш после как се нерви, не разбирам? Това само някой супер ограничен малоумник може да го направи! Нормално човек като е провокиран да отговаря така като нея...
    Ако беше толкова умна,колкото я изкарваш изобщо нямаше да се нервира и поддава на провокациите,а още по-малко да им отговаря.Истината боли ( нищо лично ) .
    Същата история беше и с Биянка в Козметика и диети.Само някой да й противоречи или да не я хареса,му се нахвърля.Искала световен мир и без войни.А тя самата се спуска на караници.Ами като е пуснала снимка ще приема и добри и лоши коментари(това е по-свързано с темата от козметика и диети).Същото е и тука.Ми някои миловидни ще й кажат,че е супер сладка и че има прекрасни мечти(всъшност никой от темата не й го казал),други "12-годишни комплексирани дрисли" като мене,ще и кажат,че е тъпа кифла и,че не става.
    alexandr0v по-добре се спри,защото колкото повече я "защитаваш"(хах),толкова повече негативни мнения ще събира Полини
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

^ Хайде и ти спри да наливаш масло в огъня.

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Аз съм за strangler.
    Благодарна съм че съм ти събудила интереса със скромните си 70 мнения , но мисля че ми е още раничко за стола.

ti nqmashe li eksteishyni po edno vreme
    q kaji kvi da si vzema

ШШШШТ!! Тихо

Да не фамилиарничиме ;D

Град
    Пловдив
    имам един въпрос само-всички момичета,които се интересуват повече от гримове,коси етс. са кифли?1)има разлика да се интересуваш от гримове и да се гримираш прекалено.същото е и с прическите.момичето каза,че иска да се занимава с фризьорство,нормално да я интересува това.2)всички набивате навсякъде друго определение за кифла,а Полина не се вписва.

Да,момичето си има сериозен преятел и иска някой ден да пренесе връзката им на друго ниво.Нормално.Въпроса за кучетата и майките ги извадихте от контекста.Въпроса бгеше кой ще спаси-майка с дете или куче.Тя каза,че и двете.Лошо нещо ли е да НЕ искаш да убиеш куче?'Щото според мен не е.

Имам наблюдения за Полина от доста време,контактуваме и мога да кажа,че не е Барби(!?).Далеч е от определението.Момичето е 11 клас,абсолютно нормално си се облича и гримира за нейната възраст.Виждала съм училищни снимки и ми става ясно,че се гримира за повод/излизане и си ходи напълно нормално облечена на училище.А нали кифлите и барбитата бяха точно обратното?

Изнерви се логично,просто защото не разбра защо така си изляхте злобата върху нея.Момичето казва,че чете,а вие наливате,че е малоумна.Еми,според мен Дан Браун не е Мечо Пух

Еднаква с кой?Ако впечатленията ви са от МишаБейби,много зле.Тя си е чиста просто кифла но не мисля,че има нещо общо с Полина.

Няма значение,не искам да се заяждам,изказах мнение.сигурно и мен ще ме изкарате кифльок,ама няма значение-явно е лошо да се интересуваш от козметика .
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен
    Град
    <3
    Вярно,че е кифла ама има и ебати злобарите тук.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от SolemnityOfDeath
    Кого мразиш? Мразиш ли някого?

Как са ти отношенията с родителските тела?
    не съм мразила до сега

родителсли тела?!
    отношенията ми с родителите са прекрасни. жалко , че от малка не съм с тях

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    Manhattan *
    искам да благодаря на Тони.
    сега ще кажете , че и блаодаря ,защото е единствената , която ме ''защитава''- не.Искам да и благодаря за това, че за времето през което сме контактували тя е разбрала, че аз не съм просто една ''кифла'' за която всички ме имате.
    не е правилно да определяш човек без дори 2 думи да си си разменил с него. Отделен въпрос е , да сме разговаряли и тогава да ми кажете , че съм барби , тъпа и т.н
    това вече е е различно, нарича се собствена преценка за човека.

Мега фен Аватара на December
    ^ От 2000 поста да не си мислиш,че е трудно да те определи човек?
    Цитирай Първоначално написано от strangler
    ^ Хайде и ти спри да наливаш масло в огъня.
    Ох,айде спирам се Ще бъда добричка и ще спра дотука.Бих казала някои неща относно поста на Тонито,обаче айде..и без това модовете се заканиха.Аз се изнасям от темата,че иначе много флъд ще направя.

И за последен път.Полина кой ще слагаш на стола?
    Дано да е момче.
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Град
    Manhattan *
    изчерпаха ли се Смислените въпроси към мен?

Град
    Manhattan *
    хайде де занимава ми се с нещо

е аз те питах за екстейшъните пф

Давам ти хляб.

Какво е изкуството за теб?

Празнува ли днес?

Каква част от теб е дете?

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от DebelaManekenka
    е аз те питах за екстейшъните пф
    пф
    кво за тях?

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от SolemnityOfDeath
    Давам ти хляб.

Какво е изкуството за теб? - широко понятие. Дори от най-простото нещо може да се направи изкуство

Празнува ли днес? - чак да съм празнувала не , но чувствах , че имам празник.

Каква част от теб е дете? - в мен винаги ще живее едно дете

Като стана дума за секс:

Секс за една вечер - за/против ?

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от SixthSense
    Цитирай Първоначално написано от strangler
    ШШШШТ!! Тихо

Да не фамилиарничиме ;D
    йеййй

Наркотици ? - хх не
    Би ли правила секс за пари , ако от това зависи живота на твой близък ? - щом е за близък.... иначе никога!

Град
    Manhattan *
    Като стана дума за секс:

Секс за една вечер - за/против ?- против

не ми отговори на последния въпрос((
    ще си го напиша пак, пък! - отнасяйки питането ми към подписа си, опиши своите 15 минути)

Град
    Manhattan *
    според мен точно тези 15 минути слава са нещо неочаквано , така че не мога да ги опиша..
    кой знае ...

Мега фен
    Град
    <3
    Човече...всичките ти отговори са някви неточни,кратки и и...тъпи.
    Вярвам,че не съм единствената,която обича да чете интересни отговори. ^^ Уви такива нямаше.

*Гледаш ли д-р Хаус?
    *Някакви други интереси/хобита,които не са свързани с външния вид на човека?
    *Кой човек за теб е интересен?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си