- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е POLLINA
А, вие я пробвате така ли? Кому е нужно това? Ебаси и лапешките работи. Напълно ненужни провокации...Първоначално написано от dark_angel3
За втори път - стига. Ще трия мнения.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Както каза мачока, хората които пишат тук се вълнуват от по-различни неща, от тези от които се вълнува "подсъдимата"Първоначално написано от alexandr0v
Нормално е, когато те интересува нещо различно от кремове, лакове, прически да си задаваш въпросите.И това в каква сфера ще са тези въпроси се определя от осналите, не от нея.
Не казвам, че момичето няма други интереси, по-градивни да ги наречем, но наистина с това, което дотук е написала, няма нужната аргументация за да покаже, че не е повърхностното момиче, за което мнозинството я имаме.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Същата история беше и с Биянка в Козметика и диети.Само някой да й противоречи или да не я хареса,му се нахвърля.Искала световен мир и без войни.А тя самата се спуска на караници.Ами като е пуснала снимка ще приема и добри и лоши коментари(това е по-свързано с темата от козметика и диети).Същото е и тука.Ми някои миловидни ще й кажат,че е супер сладка и че има прекрасни мечти(всъшност никой от темата не й го казал),други "12-годишни комплексирани дрисли" като мене,ще и кажат,че е тъпа кифла и,че не става.Първоначално написано от dark_angel3
alexandr0v по-добре се спри,защото колкото повече я "защитаваш"(хах),толкова повече негативни мнения ще събира Полини
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Благодарна съм че съм ти събудила интереса със скромните си 70 мненияПървоначално написано от Pliok0019
, но мисля че ми е още раничко за стола.
ti nqmashe li eksteishyni po edno vreme![]()
q kaji kvi da si vzema
имам един въпрос само-всички момичета,които се интересуват повече от гримове,коси етс. са кифли?1)има разлика да се интересуваш от гримове и да се гримираш прекалено.същото е и с прическите.момичето каза,че иска да се занимава с фризьорство,нормално да я интересува това.2)всички набивате навсякъде друго определение за кифла,а Полина не се вписва.
Да,момичето си има сериозен преятел и иска някой ден да пренесе връзката им на друго ниво.Нормално.Въпроса за кучетата и майките ги извадихте от контекста.Въпроса бгеше кой ще спаси-майка с дете или куче.Тя каза,че и двете.Лошо нещо ли е да НЕ искаш да убиеш куче?'Щото според мен не е.![]()
Имам наблюдения за Полина от доста време,контактуваме и мога да кажа,че не е Барби(!?).Далеч е от определението.Момичето е 11 клас,абсолютно нормално си се облича и гримира за нейната възраст.Виждала съм училищни снимки и ми става ясно,че се гримира за повод/излизане и си ходи напълно нормално облечена на училище.А нали кифлите и барбитата бяха точно обратното?
Изнерви се логично,просто защото не разбра защо така си изляхте злобата върху нея.Момичето казва,че чете,а вие наливате,че е малоумна.Еми,според мен Дан Браун не е Мечо Пух![]()
Еднаква с кой?Ако впечатленията ви са от МишаБейби,много зле.Тя си е чиста просто кифлано не мисля,че има нещо общо с Полина.
Няма значение,не искам да се заяждам,изказах мнение.сигурно и мен ще ме изкарате кифльок,ама няма значение-явно е лошо да се интересуваш от козметика .
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Вярно,че е кифла ама има и ебати злобарите тук.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
не съм мразила до сегаПървоначално написано от SolemnityOfDeath
родителсли тела?!
отношенията ми с родителите са прекрасни. жалко , че от малка не съм с тях
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
искам да благодаря на Тони.
сега ще кажете , че и блаодаря ,защото е единствената , която ме ''защитава''- не.Искам да и благодаря за това, че за времето през което сме контактували тя е разбрала, че аз не съм просто една ''кифла'' за която всички ме имате.
не е правилно да определяш човек без дори 2 думи да си си разменил с него. Отделен въпрос е , да сме разговаряли и тогава да ми кажете , че съм барби , тъпа и т.н
това вече е е различно, нарича се собствена преценка за човека.
![]()
^ От 2000 поста да не си мислиш,че е трудно да те определи човек?
Ох,айде спирам сеПървоначално написано от strangler
Ще бъда добричка и ще спра дотука.Бих казала някои неща относно поста на Тонито,обаче айде..и без това модовете се заканиха.Аз се изнасям от темата,че иначе много флъд ще направя.
И за последен път.Полина кой ще слагаш на стола?
Дано да е момче.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
изчерпаха ли се Смислените въпроси към мен?
хайде де занимава ми се с нещо![]()
е аз те питах за екстейшъните пф
Давам ти хляб.
Какво е изкуството за теб?
Празнува ли днес?
Каква част от теб е дете?
пфПървоначално написано от DebelaManekenka
кво за тях?
Първоначално написано от SolemnityOfDeath
Като стана дума за секс:
Секс за една вечер - за/против ?
Първоначално написано от SixthSense
Първоначално написано от alexandr0v
не ми отговори на последния въпрос((
ще си го напиша пак, пък! - отнасяйки питането ми към подписа си, опиши своите 15 минути)
според мен точно тези 15 минути слава са нещо неочаквано , така че не мога да ги опиша..
кой знае ...
Човече...всичките ти отговори са някви неточни,кратки и и...тъпи.
Вярвам,че не съм единствената,която обича да чете интересни отговори. ^^ Уви такива нямаше.
*Гледаш ли д-р Хаус?
*Някакви други интереси/хобита,които не са свързани с външния вид на човека?
*Кой човек за теб е интересен?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.