Цитирай Първоначално написано от Guttersnipe
Ехххх,

просто не си много интересна - нито си умна, нито си красива. Аз виждам едно обикновено и невзрачно момиченце, което живее в един доста измислен свят.

На въпросите отговаряш скучно, клиширано и доста глупаво, много въпроси пропускаш...

Общо взето наблюдаваме едно доста огромно его, което не е подплатено с нищо, затова и всеки, който ти зададе по-провокативен въпрос или те критикува е комплексар/хлапе или нещо друго като заучена реплика, която да оправдае собствената ти интелектуална несъстоятелност. Но самочувствие имаш огромно... ама на какво седи е въпрос, който дори и най-интелигентните потребители на този форум, не биха могли да удостоят с отговор.

Много тъжно...
Значи за да е умна трябва да пише по цели страници отговори на даден въпрос така ли да го разбирам? Отговаря съвсем кратко и неангажиращо /и то на въпроси от сфери от които не се интересува/ което е напълно нормално. Аз примерно не разбирам от работите които тя разбира - женска козметика и т.н, според тебе ако ме пита нещо свързано с женската козметика аз с колко дълъг пост бих и отговорил? Аз ще ти кажа - максимум 1 изречение. Схващаш ли? Това означава ли че съм скучен? А тя за да е красива /понеже ти казваш че не е красива което не е вярно/ какво трябва да направи щом за да е умна трябва да отговаря с километрични постове на въпроси които не разбира и които не я интересуват? Самочувствието не се гради /само/ на база на интелектуалността! Това че не отговаря на дадени въпроси, както на тебе ти се иска, не означава в никакъв случай че е тъпа...