Цитирай Първоначално написано от Guttersnipe
Похвално е, че искаш да се намърдаш в гащите на девойчето, но защитата ти е още един признак, че в нейната главица рядко прелитат мисли, а ти си й секретарка.

1. Интересите й - няма да ги коментирам. Козметиката е едно изключително интелектуално занимание, което провокира доста размисли.

2. Начина на отговор - отново е доказателство за дълбока душевност, разностранна и надарена личност, която изразява мнение, а не просто дава лаконичен отговор от сорта "ми не знам" "к'фо"

3. Скучна - мда, сигурно отговорите от по две думи са интересни на определен тип хора, които биха казали и на някое момиче, че и футболната топка се прави от дърво, само и само, за да може да ги забележи и да им обърне внимание

4. Красотата е страхотно качество - колко жалко, че е субективна и преходна...
Гестапо а.к.а Райбербийз а.к.а Guttersnipe - отново продължаваш да ми подаваш тези ниски топки. Уморително е всеки път да ти слизам на нивото за да ти отговарям. Даже ако знаех че ти се криеш под този псевдоним нямаше да си губя ценното време за да ти отговарям на малоумния пост първия път. Факта че пишеш от 3 различни регистрации кажи-речи едновременно доказва само едно - раздвояване /в твоя случай разтрояване/ на личността. С най-добри чувства и загриженост преди те посъветвах да потърсиш професионална медицинска помощ /психотерапевт/. Че си двуличник и страдаш от тежко душевно заболяване го доказва и факта че като беше модератор беше по-нисък и от тревата, набиваше си яко чумберите и не си позволяваше такова поведение. А сега като не си отново псуваш, обиждаш на воля и се заяждаш без причина с юзъри които по никакъв начин не са те предизвикали. Полина, моля за твоята толерантност към упоменатата личност, тъй като е очевАдно наличието на психическо заболяване у нея. Прояви разбиране и се моли за изцелението й...