- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бачкане..!
Много съм ядосан значи..![]()
На 17 години съм и наще ме карат да си търся работа, тъй като баща ми отново го съкратили!![]()
Не стига че се старая като вол, ходя по уроци и какво ли не, оценките ми в училище ги държа отлични. И понеже ме виждат че залягам над книгите и се опитвам да просперирам в тоя живот, и едва ли не съм мекушав и веднага да ме бутнат да бачкам лятото.. Как ли пък не?
Че навремето баща ми не е пипнал книга и си е гледал живота, разказва ми какви мацки, какви попадения е имал, какъв гларус е бил, а сега какво стана - живота заби острия нож в гърба му.
Така че прав ли съм? Трябва ли аз да съм този който отнася жестокият бич на лентяйството на някои хора преди 20 години?
Благодаря и се извинявам за правописните грешки..!![]()
Аз не виждам какво толкова има..А и работа на морето не е хич зле, аи така ти ще си по-зависим..
Пффф брадъре ... ако знаеш къв кеф е да бачкаш лятото на морето... нямаш си представа.. За първа година ще бачкам и аз съм 93 ама като слушах кво са правили приятелите ми лятото .. просто няям търпение ебал съм го в даскалото ...И учените хора работят... с работа винаги ще си имаш пари а с мозък не винаги ...хора с 3 висшета нямат работа и мизерстват .. Де да имах твойте родители да ма карат да бачкам пфф... и без тва кво ше правиш цяло лято ? Да не мислиш че няма да изтъпееш на 3-та седмица.. и 1-2 приятели да бачкат други на село а у .. и ко оставаш да са чудиш как да избуташ и тоя ден.. Сичко живо идва тука на морето при нас да види живота пък ти .. :X
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Не знам кво ти пречи да помогнеш на родителите си.Като се оправите ще спреш..Аз на 16 се ядосвам,че не ми дават да работя...(по мое желание даже..) пък ти....
Че какво лошо има да работиш лятото?
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
баща ти да ни ти дава пари вече и ще видиш как сам ще тръгнеш да работиш![]()
![]()
дечко
26.05.10
И на мен. Майка ми ми казва - не сме толкова зле, че да те караме да работиш. Поживей си още малко... Цял живот ще работиш. Права е, въпреки че аз искам да работя нещо.Първоначално написано от Biskfitka
![]()
Няма нищо лошо да работиш лятото , все пак ще помагаш малко вкъщи на майка ти и баща ти сигурно не им е лесно да връзват двата края прояви малко разбиране все пак не те карат да учиш и работиш едновременно .Като започнеш работа и ще се чувстваш по-несависим и ще имаш твои пари с които да разполагаш , чувството хич не е зле така че ако имаш възможност почвай да работиш .
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Аз започнах да работя когато бях на 14 като сервитьорка и то защото аз САМА го исках и никой не ме е карал на сила.. а ти какъв проблем правиш леле..