- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Две момчета
Мн ми беше трудно да взема решение и реших да пиша тук, кажете вашето мнение и според вас ккаво трябва да направя, защото напрао и аз незнам вече..Значи бяхме илизали с едно момче ама само като приятели и той си имаше фр.. Аз не го харесвах ама просто ей така си излизахме и все му подхвърлях намеци ама той почна да ме харесва... И тук май трябва да спомена,че той учи в друг град и си идва тук всеки уикенд. След това се запознах с едно невероятно момче, и двамата мн се харесахме.. До тук добре, но момчето с приятелката ся иска да скъса с нея.. Каза ми, че не е заради мен, а просто не вървяло, а те са заедно от 6 месеца, аз веднага му казах да не къса с нея и че нещата ще се оправят, той ми обеща, че за ся няма да го прави ама каза, че в най-скоро време ще е... И напрао незнам ккаво да правя.. Не искам да къса с неговата фр, а искам да бъда с другото момче ама не искам и да наранявам никой... Тоя с фр-то каза, че ако скъса с неговата фр ще тръгне с мен,а и ние преди тва си бяхме говорили, че щеше да е мн яко ако сме заедно, но това беше преди да срещна другото момче и направо незнам какво да правя...
![]()
Моля ви за съвет
![]()
Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
Модата се купува, стилът се притежава!