.
Затворена тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Град
    varna

stava duma za momi4e

predi da steme napadnali za latinicata molq nedeite kompa mi e na remont i zatova pi6a ot laptopa ta po sa6testvo minalata godina se zapoznah slu4aino s edno momi4e v neta pishmesi dosta vreme opoznavahmese i kakvo li o6te ne doide novata godina i si vikam nova god nov kasmet ne sled dalgo doide i i denqt v koiqto izlqzohme za 1-vi pat da se vidim koi kakvo predstavlqva xax..mina mlako vreme izlqzonme o6te nqkolkopati i re6ih da q pokanq na rojdeniqt mi den no tq otkaza no i sa6tevremeno se spriqdelihme dosta vremeto minava6e izlizahme no priqtelski preekaravahmesi dosta zabavno i priqtno doide neit rojden den i az otidoh naglasen uj i togava za moe malko ne6tastie tq me zapozna s priqtelq si i saotvetno mi stana mlako tapo ... mina pak okolo mesec i az zapo4nah da q haresvam se pove4e i pove4e no nz kakvo da pravq radvah se i na nai malkoto izlizane i 4uvane po telefona no znaeh 4e tq e s dr mom4e sled vreme te se skaraha za nae6to i tq zapo4na samo s meene da iliza po4ti seki den obajdamise i az na neq i stana gafa 4e se vlubih prekaleno mnogo a nz dali dai priznaq ili kajq i sega sam s namerenie da i kajq no nz kakto4no da go napraqvq zatova molq da mi dadete nqkoi savet ili ne6to podobno kakvo da napravq i imali smisal mesri za tarpenieto i MOLQ nezakly4vaite temata

Ами като решиш да и се обясняваш вземи и едно/ин цвете/букет и виж реакцията и. Подай и ръка и така. Води ситуацията. Иначе недей да използваш думи от сорта на "много те обичам" и техните им разновидности. Думите ще са излишни ако и тя има някакви намерения към тебе
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Като ти оправят компа, си добре дошъл да пуснеш темата отново. Кирилицата е задължителна.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си