.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Elekom <3

Elekom <3

Хорам,харесах си една преса на Елеком. :P Та-а-а,проблема е че на мен косата ми е чуплива (де*ба).Пресата е тази:

Град
    Русе
    Аха?
    Е, браво като си си я харесала.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Еми те пресите не са за прави коси, а за чупливи и къдрави
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Един мой съученик я има , както и една съученичка ,също. Добре изправя , сравнително дълго издържа ''правото'' . Незнам за толкова пари , такова качество.Според мен , ако можеш да си събереш парички още и да си купиш някоя хубава марка , ще е под-обре.Но ти си знаеш Не всеки е луд за връзването като мене да даде 100 лв за преса Не ,че съжелявам де Но и тази преса дето си я дала става

Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Един мой съученик я има , както и една съученичка ,също. Добре изправя , сравнително дълго издържа ''правото'' . Незнам за толкова пари , такова качество.Според мен , ако можеш да си събереш парички още и да си купиш някоя хубава марка , ще е под-обре.Но ти си знаеш Не всеки е луд за връзването като мене да даде 100 лв за преса Не ,че съжелявам де Но и тази преса дето си я дала става
    то не опира до това дали си "луд за връзване", а до възможностите, не мислиш ли ?

иначе 1 позната я има и е хубава пресата, вземи си я.

Град
    Holand. ^^
    Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93

Ти каква преса имап? защото и аз си купих много скъпа преди 1 година и все още не е мръднала. А за тази не мисля че ще ти издържи много но за първа преса става ( :
    11220_1

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз имам подобна,на вид е същата,но не знам на коя марка е точно...изтрило се е тва дето пише.Имам е от 3-4 години и съм много доволна от нея,ноо доста пъти е падала иии не знам още колко ще издържи на тоя тормоз.Иначе е хубава и бързо загрява

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си