Поредната ти пропаганда...защо казваш версията само на Палестина? Версията на Израел е, че израелските военни са били нападнати и тяхната стрелба е ответна реакция. Не казвам, че това е истината, но това, което си написал е хипер субективно и пристрастно. Като питаш хората какво мислят, пое изложи 2те страни, а не само тази, която ти е изгодна...изглежда тъпо.
Оооо, чак сега го дочетох тоя имбецилен пост и се втресох тотално.
"Хитлер явно с право ги е горял тия" = Сталин с право ви изклал половината...така кефи ли те?
И само като ти чета глупостите...ти разлика между евреи, юдеи и израелци правиш ли, че май не?
Хаха, американците били срутили кулите на СТЦ...хОди се скрий в Иран. Ако това е вярно, значи и вашето ФСБ добре се справя да устройва антентати в московското метро и по жп линиите, за да може Путин да си води нехуманната война в Чечня. Сещаш ли се...
Добре си върши работата руската мивка. Всички сте като по калъп направени и с добре записани реплики и заучени линии. Няма лошо. Аз после се чудя защо търпите диктатура. Като ти чета постовете ми е ясно, че много дълго ще и се радвате (буквално)...после ми се сърди като ти казвам, че си/сте адскиии наивни и манипулирани.