.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Прическа

Супер фен Аватара на brokeninside13

Прическа

Здравейте, бих искала да ми кажете как се казва, или снимки на тази прическа:

Нищо не мога да намеря.... Мерси предварително

ако искаш да си направиш такава прическа.. си качи снимката в телеф0на и като отидеш на фризиор я п0кажи.. и ще ти направят така к0сата

Да и аз съм си го мислила ама... ще има да ми се смеят във фризьорския салон

Дам, със снимката ще отида в салона, но искам още няколко снимки на прическата за да им е по-лесно, но никъде не мога да намера др. снимки.....

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Дам, със снимката ще отида в салона, но искам още няколко снимки на прическата за да им е по-лесно, но никъде не мога да намера др. снимки.....
    мисля,че тази снимка им стига.А и прическата не е кой знае колко сложна..казваш до къде искаш да ти е косата..и бритонче и си готова
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    brokeninside13 мисля,че тази снимка ще им е предостатъчна.Все пак не е голяма философия,пък и това им е работата.То така или иначе ти за себе си трябва да определиш дължината и дали искаш пластове примерно или не.А пък ако е някой некадърен фризьор,то и колкото снимки да му показваш,все тая.
    После да се похвалиш за резултата
    stefit0 кой ще ти се смее бе душо То не стига,че пари им плащаш,не стига,че ги улесняваш със снимка,а не ги объркваш с разни описания,пък те остава и да си се смеят.Давай я по-спокойно!
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Океей Мерси много на всички!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си