.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 119
    Мега фен Аватара на iiirish
    Ако преди 10 години да си шофьор е било удоволствие, то в днешното ежедневие си е чиста необходимост. Работим или учим на отдалечени места от вкъщи, трудно е да се придвижваш с градския транспор, даже и неприятно на моменти, а да даваш пари за такси си е направо грехота Освен ако някой не е усвоил до съвършенство автостопа, няма друг избор освен личния автомобил
    Да не говорим, че с едно дете (особено в зимните месеци, когато не можеш да обикаляш с количката), е адски струдно да идеш на една консултация в поликлиниката дори. Вземането от ясла, детска градина или училище е много по-лесно ако не зависиш от автобусите или таксиметровите шофьори.

Град
    Кубрат-Атина
    Шофирането е изкуство Не от всеки става Пък за жените да не говоря по хубаво че я се обиде някоя жена

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от nickgr7
    Шофирането е изкуство Не от всеки става Пък за жените да не говоря по хубаво че я се обиде някоя жена
    Ти най-великия!

Град
    Кубрат-Атина
    Ако се замислиш ще го разбереш Всеки се прави че може да кара,но след някой друг месец го гледаш по БТВ до някой крайпътен стълб anyway

Цитирай Първоначално написано от nickgr7
    Бе като цяло 90% от тия зад волана не знаят 'що са там...при жените 99%
    И туй то.... Иначе карам предимно за кеф - взел съм си едно 320и с шпер да си се пързалям из планината и по пистите(и по булевардите нощем ) , пък работата си я върша със служебката.

Град
    тук - там ...
    ми може да се каже, че е от необходимост. ама повечето е безцелно каране с приятели, насам-натам..

обичам високите скорости, но само когато съм сигорен, че не е опасност за другите участници в движението (понякога доста бясно карам без да мисля, но все пак на 4 очи)

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    По много и от двете ..
    И при мен е така!
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Колата не е необходимост. За да отидеш от точка А до точка Б си има градски транспорт, маршрутки и таксита.

Това, че не ти харесва да се буташ по автобусите, вече е друг въпрос.

Ако нямаше автобуси, метро и таксита, тогава щеше да е необходимост, тъй като друг начин няма (освен ходенето пеша, което в определени ситуации е невъзможно). И все пак ако работното ти място е на 2-3 километра от вас, и те мързи или нямаш време да отидеш пеша, може да отидеш с колело или мотор. Не казвам, че ходя с колело на работа, но просто доказвам, че колата не е необходимост.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    И необходимост и удоволствие е за мен
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

По-скоро необходимост.
    Работата ми е на центъра и не ми трябва задължително да съм с колата. Единствено, ако ми се налага да ходя до другия край на града или някакво по-далечно разстояние, тогава се възползвам от услугите.
    Но не съм се разглезила дотам, че за да отида до магазина на съседната улица, да запаля колата, защото ме мързи.
    Иначе от време на време като ми изпуши главата съм се качвала да бръмча из улиците или да отида до съседния град. Задължително обаче карам бавно просто защото ми доставя удоволствие - не бързам за никъде и никак не ме влекат високите скорости.
    Ако ще карам за отмора, не ми трябва да се напрягам допълнително и да внимавам на пътя още повече, защото летя с 200км/ч. Не ми е тръпка.
    Според мен е безпочвена гъзария.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на machoka
    Всичко зависи от колата..

има коли, направени да се карат състезателно и провокативно.. с големи кубатури, с двуточкови колани, със специфично изчислени скоростни кутии и т.н... серийно производство - но направени да се карат по определен начин.

има и други коли, които са малки, икономични и практични градски коли - карането на такъв екземпляр по начина, който би карал колата от първия пример е най-голямата селяния и за жалост - българската действителност.

ИМа кеф в карането за релакс и отмора, има кеф и в агресивното каране на подходящ автомобил.. всичко зависи от това какво точно търсиш.

Голям фен Аватара на s40t4
    Колите не ме влечаха, докато не ми дадоха за пръв път да карам... демек на 17год някъде... след това само чаках да дойдат шофьорските да изкарам книжка и ест. кола да си намеря Еми обожавам да шофирам.. блазнят ме високите скорости какво да се прави.. обичам силните усещания. Иначе удоволствието си е удоволствие. А и ся 1.7 109 коня мисля, че са си добре.. ама тези дни се качвах на 160-180 коня ии можеби следващата кола,която ше си зема ще е с 5-так мотор

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Мега фен Аватара на machoka
    пробвай V8 и пак ще си говорим ; )

Голям фен Аватара на s40t4
    Тва няма хранене иначе ше се източиш от возенето 100 на 100 нещо, което да ми дава макс 15-18/100 ще е доволно..

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от s40t4
    Тва няма хранене иначе ше се източиш от возенето 100 на 100 нещо, което да ми дава макс 15-18/100 ще е доволно..
    ее то треа сме гъзари ама за гъзарията трябват и кинти ... всеки иска ако може си купи кола 500 коня ама да харчи 2/100 ще е перфектно е да ама не става тея коне сакат бензин
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Притежавам 3 коли, обичам да ги ремонтирам и карам ))
    Колата е много повече от средство за придвижване от т.А до т.Б

шофирам от 14 годишен ... първата ми кола си я направих от нищото, с парите на баща ми, но не и с одобрението му. Намерих я в една морга изгнила и очукана. Но не беше катастрофирала за щастие
    Втората си я купих с много труд, тъй като беше и още си е криза
    И третата ми я подари баща ми, понеже я удари Но ще се орпави, не е много

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    И необходимост и удоволствие е за мен

+1 и да ти свърши работа

Град
    Варна, моретоо :)
    Съчетавах ги и двете. Сега не използвам кола.
    хЪх...

Град
    Benejúzar
    Не бих карала просто за удоволствие, за да ида някъде трябва да си има причина - даскало, да забера някой, да ида в друг град и тн. Не възприемам колата като забавление а като средство

Мега фен
    Град
    Earth...
    Би трябвало да е удоволствие, ма е пълно с полиция, камери и идиоти! Е като преди 1 час... Аз карам с 150 в лявата лента, и некъв идиот от дясна лента(само аз и той сме на пътя) решава от дясна лента да ме засече и да дойде в лява лента като се движи с ~70km... Идиоти...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Същото като да караш с 40км/ч в лявата лента на Цариградско. Разбирам напред да е задръстено ама не е. Огромна дистанция напред, но каката с толкова може да кара, а и не поглежда в огледалото назад за да види, че има и такива които бързат.

Град
    София
    Необходимост и удоволствие.
    Обичам да карам на 5-та скорост,със-200км.
    И като се качим с моят приятел,аз на мойта таратайка,той на неговата,правим лудо шоу по магистралите.
    Състезаваме се бясно ,и който бие,той плаща сметката в ресторнта вечер.
    Иначе,това е само по магистралите,из градът си карам внимателно.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от manliftingbanner
    ^ селтаци...
    ^Това го правим рядко...но е вълнуващо...и не е от ГЪЗария ,а защото и двамата обичаме високите скорости и адреналина в кръвта.
    ПП.НАЙ-обичам на големи места,където няма хора да вдигам мръсна газ.

Но преди да се кача в коладори капка бира не близвам.Винаги карам трезвена.3ащото знам добре,че (Алкохол+ярост+висока скорост=смърт).

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Внимавайте с тази игра за да не се наложи следващата сметка да я плащат родителите ви и тя да е за погача и жито.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си