.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 119

Hybrid View

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Цитирай Първоначално написано от manliftingbanner
    ^ селтаци...
    ^Това го правим рядко...но е вълнуващо...и не е от ГЪЗария ,а защото и двамата обичаме високите скорости и адреналина в кръвта.
    ПП.НАЙ-обичам на големи места,където няма хора да вдигам мръсна газ.

Но преди да се кача в коладори капка бира не близвам.Винаги карам трезвена.3ащото знам добре,че (Алкохол+ярост+висока скорост=смърт).
    Няма значение от какво го правите ... глупаво е ... ходете на някоя писта и се гонете цял ден ... много лесно от играчка става плачкаа ...
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Мега фен
    Град
    Earth...
    ^ селтаци...
    обичаме адреналина в кръвта.
    ПП.да вдигам мръсна газ.

Но преди да се кача в коладори капка бира не близвам.Винаги карам трезвена.3ащото знам добре,че (Алкохол+ярост+висока скорост=смърт).
    Ето това е друг вид индивиди които се чуда как може да са на пътя... Обичал адреналина което е да прави глупости, "мръсна газ" дори не коментираме и стигаме до заучените фрази...

Господи.. Защо всеки втори днешно време има достъп до кола?

Мега фен Аватара на Chacho
    В момента, в който потърсиш адреналина по този начин, застрашаваш и онзи, който кара срещу теб.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София
    За мен шофирането е удоволствие,необходимост и отговорност.Спазвам правилата за движение и съм изключително внимателен шофьор.Разбира се използвам и градския транспорт.

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    Удоволствие но и необходимост,не обичам високите скорости

Цитирай Първоначално написано от Petrow
    Удоволствие но и необходимост,не обичам високите скорости
    и аз съм така

Град
    София
    Nakadah,така е,но това ми вдига адреналина в кръвта,чувствам се ЖИВА.
    Кара ме да се замисля,над живота и над това,колко е кратък той..
    Веднъж живея и искам да го изживея запомнящо се.
    Днес си жив,утре може и да не си сред живите..аз искам да изжиея така животът си,че като се обърна назад,след години,да несъжалявам за това,което съм можела да изживея,a съм пропуснала...
    Иначе попринцип на оживени места карам MAX със 60км.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Удоволствие и необходимост като яденето на вкусна пържола
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    София
    manliftingbanner
    От къде реши,че съм бедна?
    По темата..аз ходя и на такива писти.
    Кефи ме и ще продължа да ходя.

Град
    София
    Това е израз просто, спи спокойно не съм заинтересован от финансовото ти положение, а по-скоро от менталното и моралното такова...
    Имам морал.
    И,това,че карам бясно не ме прави безмозъчно същество.
    Знам къде да спра.
    Имам спирачки и до сега не съм правила гаф.
    Имам достатъчно сиво вещество,за да не направя някой фал.
    Като съм зад волана,мисълта ми е насочена в шофирането,така че спокойно,фал няма да допусна.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    И удоволствие и необходимост. Аз обожавам да шофирам ! Обичам бързите скорости, но НАЙ-много обичам да се придвижвам на 2 колела,а не на 4, но зимата няма какво да се прави ... :P
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    София
    Само добрите плувци се давят...
    В прекият смисъл,мога и да плувам...
    В преносният, аз поне не познавам добър шофьор,който е допускал гаф.

anonymous546178
    Guest
    @VaMpiRKaTaaa
    Имам няколко въпроса към теб.
    На колко си години?
    От колко години си шофьор?
    Колко километра си навъртяла?
    Каква кола караш?
    Отговори си на тях, за себе си ако искаш, както и да е, аз съм сигурен че нямаш необходимите умения, можеш да живееш както искаш, но така застрашаваш живота на другите. Дори и досега да не си попадала в произшествие (пожелавам ти и никога да не попадаш) със безотговорно шофиране със сигурност си предпоставка за произшествия на пътя...
    Глупости за спирачката не ми говори, защото в много случаи натискането на спирачката не помага, ако вече си изгубила контрол над автомобила

Само добрите плувци се давят...
    В прекият смисъл,мога и да плувам...
    В преносният, аз поне не познавам добър шофьор,който е допускал гаф.
    не е хубаво да си толкова самоуверена
    от както имам свидетелство за управление на МПС съм минал над 200 000км. (личния, служебните, бусове и т.н.), работата ми е свързана непрекъснато с пътувания и винаги, ама абсолютно винаги се прекръствам преди да тръгна!

Толкова ситуации съм имал, в които блатодарение само на нормалната ми скорост на движение не е ставало беля, именно заради много самоуверени шофьорчета, които си мислят, че колите са самолети...

Истината е една - липсва ни и минимален инстинкт за самосъхранение

Град
    София
    На колко си години?-22
    От колко години си шофьор? -4
    Колко километра си навъртяла? -около 140-150 000
    Каква кола караш?-бмв-X1-черно

Град
    София
    Истината е една - липсва ни и минимален инстинкт за самосъхранение
    Така е,за съжаление...

anonymous546178
    Guest
    и бмвто според теб може ли да спре особено бързо при скорост от 200км/ч

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от muscle
    Ако набия яки спирачки,спира...ама рискувам да се блъсна така някъде.

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от muscle
    Ако набия яки спирачки,спира...ама рискувам да се блъсна така някъде.
    Всяка кола спира, коя по лесно, коя по трудно. Въпросът е там, че може някой път да спре завинаги и повече да не тръгне, а не само тя да не тръгна, а да спре и животата ти както на теб така и на някой невинен човек, който си кара с позволените 130км/ч на магистрала, който също Веднъж живее и иска да си изживее живота подобаващо но да не успее заради някакъв си състезател, който си вдигал адреналина по магистралата.
    Прочети малко хронология и виж колко катастрофи и загинали има заради висока или несъобразен скорост ... Сигурен съм, че всички те са си мислели, че ще могат да спрът ...
    "Имам спирачки и до сега не съм правила гаф.
    Имам достатъчно сиво вещество,за да не направя някой фал. " Белята веднъж става ... Както казаха и в по горните постове "Най - добрите плувци се дават." И явно ти трябва още доза сиво вещество щом ги правиш тези "състезания" който застрашават твоя живот и този на околните.
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    Benejúzar
    В Бг е позволено да се кара със 130 на магистрала??

Мега фен Аватара на Chacho
    Може и да си добър шофьор и дори да караш малко рисковано, да си в контрол над колата си. Проблема е, че не знаеш кога ще пъкне някой идиот, да направи някоя глупост (я обратен завой, я изпреварване без видимост) и заради неговата некадърност и твойта бърза скорсост да са фатални последствията.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Интересно е как в България всички величии карат BMW, Mercedes, Audi и тн... Бас лова че 98% от тях всъщност нямат такава кола!

Скороста сама по себеси не убива! Некадърноста убива! При инвалиди като VaMpiRKaTaaa некадърноста е огромна. Такива инвалиди не трябва да имат достъп до моторно превозно средство...

Колата спира Гледате некви reviews и викате лелей тая кола спира за толкова метра при 100км... Тея статистики не включват времето в което трябва да ти мине през мозъка да спреш, и рефлекса ти...

Някой от вас да е трябвало да спира на место с висока скорост? Съмнавам се... Е нека ви кажа... Не е така както си мислите...

Ами ако асфалта е калпъв, мокро е навъка, заледено е, или просто в този момент ваще спирачки са на друго мнение? Колко от вас всъщност са си купили гуми? Под гуми имам предвид истинска гума която те държи на пътя? Селянки като VaMpiRKaTaaa карат с STOCK tires дето са на джантите които обикновенно са пълен боклук.

И като искате да вдигате скорости си купете кола която може да ги вдигне. Не некви джипче с емблема "BMW"... Това "BMW" не прилича на нищо...

ПС: Андреналина ти пречи на шофирането. Веднага щом усетиш че ти се вдига адреналина от скороста с която се движиш трябва да намалиш скороста!

^ селтаци...
    ^Това го правим рядко...но е вълнуващо...и не е от ГЪЗария ,а защото и двамата обичаме високите скорости и адреналина в кръвта.
    ПП.НАЙ-обичам на големи места,където няма хора да вдигам мръсна газ.

Извинявай, имаш ли 13 навършени години?

Смятам че шофирането е както приятно,така и опасно,особено в София.Не съм шофъор,но имам наблюдения как карат....Движението в София е ужасно ,много натоварено и напрегнато,има много задръствания и т.н.Иначе аз искам да стана шофъор,но в момента нямам възможност да започна курсовете,след това и кола трябва да купувам ,а няма как да стане.Не ми се иска да взема книжка и докато взема колата да съм забравила как се кара.Иначе от няколко човека съм чувала че да вземеш книжка в София е по-скъпо и трудно.....Някъде 1000 лева не ти мърдат за нея+такси за изпити и т.н.Някои от вас скоро карал ли е курсове в София и колко му излезе???Късат ли много на изпитите,трудно ли се свиква?Аз както съм неориентирана трябва и JPS да си купя за да се оправя Иначе ми е нужен автомобил за да се предвижвам до академията,защото ми е доста далече от нас и хващам градски транспорт и МНОГО се изнервям ,защото не винаги успявам да се кача,а ако се кача е адски наблъскано....Освен това,ако си имам кола ще мога да ходя навсякъде където си поискам.Но да си шофъор означава да поемеш още много отговорности в повече...не е за всеки,нито е по джоба на всеки...

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

За всички, които си правят гонки, защото се мислят за много смели и оборотни и карат неоправдано лудо и бързо, съм сигурен, че никога през живота си не са виждали, потрошена кола до неузнаваемост, не са чували силния звук от смачкване на ламарина, счупване на прозорци и спирачен път, а вътре лежащи не мъртви тела, а буквално разчленени трупове, срязани на две, със висящи черва и органи, посинели ледени лица и с обърнати бели очи. И единственото нещо, което може да те успокои в този момент е като дойде спешна помощ и лекарят пипне вратът на спомнилия се човек, да ти каже "ее починал е на място". А за близките и роднините няма да изпадам в подробности, сигурно си представяте много добре какво им е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си