.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 119

Hybrid View

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от modjodjodjo
    За всички, които си правят гонки, защото се мислят за много смели и оборотни и карат неоправдано лудо и бързо, съм сигурен, че никога през живота си не са виждали, потрошена кола до неузнаваемост, не са чували силния звук от смачкване на ламарина, счупване на прозорци и спирачен път, а вътре лежащи не мъртви тела, а буквално разчленени трупове, срязани на две, със висящи черва и органи, посинели ледени лица и с обърнати бели очи. И единственото нещо, което може да те успокои в този момент е като дойде спешна помощ и лекарят пипне вратът на спомнилия се човек, да ти каже "ее починал е на място". А за близките и роднините няма да изпадам в подробности, сигурно си представяте много добре какво им е.
    еми в грешка си
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    В София не съм карала, а нямам и желание, защото от наблюденията ми там никoй не се съобразява с останалите, сякаш всеки е сам на улицата.. Аз уча и живея в Италия, Милано.. свикнала съм с трафика и движението, но тук е много по-различно, защото всеки се съобразява и е внимателен в карането си.. В България съм от малък град, няма трафик и карането общо взето е лесно, само дето както казах пътя не е общ, а всеки го има за свои и кара както си иска, затова е трудно, защото по всяко време може някой да изкочи от някъде с един Господ знае каква скорост и да те засече, затова се изисква много внимание, изключително..

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Какво удоволствие? Удоволствие е било през 60-70те, в някой американски град - големите литри, евтиния бензин, разреден трафик. В днешно време, удоволствие може да изпиташ само по някой аутобан(без да броим българските).
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

Определено е удоволствие. Но виждам много коментари за това, че горивото е скъпо и т.н. Ами... кажете ми кое удоволствие не се заплаща в днешно време?

Град
    София
    За удоволствие разбира се Но предпочитам честно казано вече да се движа с метро или с нещо друго... Много е натоварено движението в София и понякога нямам нерви да карам. Макар, че си е друго като се качиш на колата вечер и отпрашиш на някъде... Просто така, за да покараш малко Действа ми добре.
    Невъзможно е само силна дума, използвана от слаби хора, намиращо за по-лесно да живеят в света, който им е отреден, вместо да открият силата в себе си да го променят. Невъзможно не е факт. То е убеждение. Невъзможно не е твърдение. То е предизвикателство. Невъзможно е осъществимо. Невъзможно не временно. Невъзможно е нищо.

Град
    Някъде на Пистата * Варна *
    Използвам колата за всичко..но съм намалил карането с нея заради високите цени на горивата .. такова животно трудно се храни с малко бензин се пак харчи 15/100 гратско и избяхвам ежедневното каране с нея .. иначе я ползвам за екствемно каране ..
    My Car:
    Марка:Ваз
    Модел:2101
    Кубатура:2000 инжекция
    Коне:136
    Година:1984

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    И двете по принцип, но в Бг с тия разбити улици и с толкова "толерантни" шофьори такова удоволствие, че .... жив сървайвър.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    Град
    Earth...
    Днеска на всеки 200 метра по 1 идиот с радар. Но тея селяни дето са с 20 годишни бараки, или дето си карат блъснатите боклуци нема ги спрат за да им турат глоба..

Да им ****** на тъпото Revenue Agency...

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Днеска на всеки 200 метра по 1 идиот с радар. Но тея селяни дето са с 20 годишни бараки, или дето си карат блъснатите боклуци нема ги спрат за да им турат глоба..

Еми да, защото има "20 год. бараки" който правят некви RS4 сами да си говорят

Lancia Alfa Romeo Мотори

Оф... пак тия с малкото сантиметри в боксерките започват да си мерят конете...

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от Slawi92

Обади се Lancia "Ferrari Killer"

Ела с такава барака и ще ти подаря моето RS4!

До тогава тихо! Fast and Furious е филм за идиоти!

Град
    Улицата

Ланчия ли беха тея който имат кола забранена за WRC състезания поради голямата си мощност и със една от най - великите състезателни истори? хааха
    Ми заповядай в София на ул.202 която се намира при Централни гробища всеки петък и събота след 21:00 съм там! Ако искаш на лично и телефона си ще ти дам!

Lancia Alfa Romeo Мотори

Мега фен
    Град
    Earth...

Ланчия ли беха тея който имат кола забранена за WRC състезания поради голямата си мощност и със една от най - великите състезателни истори? хааха
    Ми заповядай в София на ул.202 която се намира при Централни гробища всеки петък и събота след 21:00 съм там! Ако искаш на лично и телефона си ще ти дам!

Нали ти казах да дойдеш бе... За кво ми е аз да идвам се занимавам с некви си въшки дето са толкова озлобени понеже не могат да си купат кола че трябва да псуват хубавите коли...

И къде е тая смешна улица бе?

Гонките се правят на резиденцията/околовръстното/Булеварт България

Искам те тих! Това че имаш комплекси и гледаш прекалено много телевизия не ти дава правото да говориш!

Ти ако сравняваш WRC версията на Delta Integrale с някоя изпърдяла Дедра...

Ми те Мерцедес имат отбор във Формула 1....

Аз като гледам май няма смисъл да си изкарвам книжка и да карам кола в София съответно. По-добре в случаите, когато излизам, да си хващам такси и да не се занимавам с бензини, разправии по пътищата, нерви и т.н. Със сигурност ще ми излезе по-евтино, като сметнеш, че работя от нас :P

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ох като почнете да мерите подчертано туристически автомобили на по N години

Град
    Велико Търново
    Удоволствие,но в зависимост от много фактори.

Град
    Улицата

Нали ти казах да дойдеш бе... За кво ми е аз да идвам се занимавам с некви си въшки дето са толкова озлобени понеже не могат да си купат кола че трябва да псуват хубавите коли...

И къде е тая смешна улица бе?

Гонките се правят на резиденцията/околовръстното/Булеварт България

Искам те тих! Това че имаш комплекси и гледаш прекалено много телевизия не ти дава правото да говориш!
    А ти колко си умен чак ти завиждам Скъпи милионерчо никъде не съм псувал хубавите коли само така леко да отбележа ... И искам да ти сподела защото явно не ти стига мозък да разбереш какво имам предвид .... Никъде и никога не съм казал примерно че РС4-ката е гадна, бавна или т.н. , защото не е така карал съм такава и определено върви на черното бяло немога да кажа, което си е си е, но ти неможеш да отречеш, че някоя 20 годишна кола неможе да те направи сам да си говориш ...
    Да ти кажа ти си човекът с комплексите ...
    И само да ти кажа, че от злобата отдавна съм излекуван, защото много вреди на хората ама има такива който все още злобеят стращно много.

Rorschach Ти пък ако правиш разлика между дедра и делта, няма да е зле и права доста голяма разлика ... но не си ти човекът на който ще обяснявам, просто не са ми инт пичове кат тебе дето само си чешат пръстите на клавиатурата

Lancia Alfa Romeo Мотори

Мега фен
    Град
    Earth...
    ^^

Искам да прочетеш мнението което квотна като почна спора поне 15 пъти! Искам много добре и внимателно да го прочетеш! Защото си толкова прост че си прочел 2 думи и почна да се заяждаш!

Не, не си карал RS4 и никога няма да караш! Ти си турист който мечтае, но няма възможности!

Не, няма 20 годишна барака която да ми бие Audi-то! Няма и да има! Гледаш филмчета, но не гледай детаилите на филмите! Като например че на километража им пише "60" а го дава че лети...

Тез алфи и ланчии не бяха ли собственост на Fiat? А Fiat не беше ли собственик на Ferrari. Къде тръгна ги сравняваш тогава? Все 1 ми сравняваш Bugatti и VW

Искам те тих! Казах ти, когато дойдеш с такава барака която е на 20 години и бие моето Audi, то става твое! Аз не живея в България, и нямам намерения да плащам транспортни разходи, да губа време и пари само за да ми насереш някъде! Като(ако!) имаш път към Северна Америка ми ела на гости! Ще те видиме колко струваш!

20 годишни бараки не трябва да са на пътя! Изгнили боклуци дето спирачките им не работят! Трябва да си най-големия идиот ако си мислиш че некъв дето има 20 годишен боклук ще си купи гуми дето са $300 всяка, така че да бъде стабилен на пътя. Даже и 10 годишна кола няма какво да прави на пътя!

Това че некви си боклуци са били идоли когато баща ти е бил на твоята възраст не означава че те са такива в момента! За 20 години автомобилната индустрия толкова много дръпна че не можеш да правиш каквито и да е сравнения в колите преди 20 години и сега. Различни планети са!

На този славчо имам проблем да му разбера поста, който е насочен срещу мен.

По темата аз такова Ауди не съм карал, ама като гледам май съм единственият в този форум, който не е...

А за разликите между нова кола от премиум марка и двадесетгодишна от по-нисък клас е... просто смешно, че трябва да си говорим изобщо.

Мега фен Аватара на machoka
    Nakadah

нещо много си се объркал по повод 'възрастта' на колата..

я ми сравни чисто ново Рено Клио Symbol, ситроен Ц4, сузуки суифт и всички кенефи - тука струва около 18хиляди лв и сравни един VW Phaeton или BMW 7ца от 2004 (ужас, ще стане на 10 години след кратко време), който на старо струва пак толкова. Да видим сега - кое не спира повече, кое ще се разпадне след 3 години, и кое ще надживее много много нови бараки?

Напротив - всички чисто нови, нискобюджетни коли по 10 - 15хиляди трябва да се ЗАЛИЧАТ от пазара, защото нито са стабилни, нито предпазват добре пасажерите, нито са качествена сглобка - започват да скърцат след година-две, нещо по компютъра все не е наред, цялата им ходова част е от масло и се чупи на всяка дупка и т.н.

Освен това - къде загърбихме РЕТРО колите или някои класики.. Ти на Кадилак, че е по-близка марка до теб, новите масовки ли предпочиташ, които ще ги сбъркаш със Шкода ако не е емблемата или някой стар модел ще предпочтеш? Ами Линкълн, ами Ролс Ройс?

Така, със 100 бинки всеки може да си купи RS4, въпроса е съпоставено със средните заплати в БЪЛГАРИЯ (натъртвам силно региона), хораата едвам събират по няколко хиляди лева и си купуват автомобили да им вършат работа, и като им се счупи нещо, да могат да си позволят да го заменят, а не да са с 4 турбини и и 800 коня.

Град
    Улицата
    machoka - Няма смисъл да спориш с хора който са тъпи и упорити ...

Nakadah - С теб спорът го приключвам защото виждам, че си тъп и упорит ...
    Нито ме знаеш, нито ме познаваш за да казваш дали съм карал дадена кола или не ...
    Просто виждам, че избиваш комплекси с тая RS4 и благодарение на това неможеш да паднеш по гръб и да си признаеш, че може някоя таратайка да и гледаш стоповете ... И не ми обяснявай за филми, как какво и защо, има си акъл и одавна съм разбрал някой неща и със сигурност не се уча от тях
    Хаха а Мачока е много прав. Любимата ми кола Алфа 155 която е 94 си пълни километража който е от 240км/ч, а служебната ми Шкода 4 месеца след като я купиха неможе да мръдне повече от 150, или пък WV transporter който на втория ден му се пръсна един от маркучите на турбото и на 40хил. пръсна мотора ... хахаах или пък БМВ e94 което след 3 месеца каране му гръмна компютъра ... Страшни са новите коли!!!

Това беше от мен, карайте си RS4 и си избивайте комплексите, аз предпочитам старите легенди!

Айде със здраве!

Lancia Alfa Romeo Мотори

Вие, да не сте някакви мутри и да ви слагат бомби, че всичко гърми?

Мачок,

аре стига сме купували БМВ 7-ца или Фаетони на старо, а?
    Там вече е смешна работата, като сега в събота изпреварих един автовоз с 5 Панамер-и, явно са за гъзари, ама втора ръка.

И да, вместо това БМВ или Фаетона, бих си взел една нова Тойота...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Спорът старо срещу ново е напълно безсмислен. Какво предпочитате? 18 годишно неизвестно гадже или 40 годишната претрупана със слава Клаудия Шифър? Да и аз въздишам по старата слава на Фиат, Ланча, Алфа Ромео, но това са отдавна минали времена. Тези коли са правени за 80-90-те години на миналия век и завинаги си остават там. Сега са просто едни старци далеч от разбиранията за съвременен автомобил.

Мега фен Аватара на machoka
    И да, вместо това БМВ или Фаетона, бих си взел една нова Тойота...
    ?!?! Аргументирай се.. ше си вземеш ярис чисто нов, на цената на фаетон?

и не, не съм съгласен да спрем да купуваме фаетони и новите седмици

И стига с това 'старци'... поддържаната кола няма възраст! Айде да видим един мустанг от времето на дядо ми дали няма да направи RS-а сам да си говори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си