Цитирай Първоначално написано от Nakadah
Цитирай Първоначално написано от Slawi92
Цитирай Първоначално написано от Slawi92
Днеска на всеки 200 метра по 1 идиот с радар. Но тея селяни дето са с 20 годишни бараки, или дето си карат блъснатите боклуци нема ги спрат за да им турат глоба..

Да им ****** на тъпото Revenue Agency...
Еми да, защото има "20 год. бараки" който правят некви RS4 сами да си говорят
Обади се Lancia "Ferrari Killer"

Ела с такава барака и ще ти подаря моето RS4!

До тогава тихо! Fast and Furious е филм за идиоти!
Ланчия ли беха тея който имат кола забранена за WRC състезания поради голямата си мощност и със една от най - великите състезателни истори? хааха
Ми заповядай в София на ул.202 която се намира при Централни гробища всеки петък и събота след 21:00 съм там! Ако искаш на лично и телефона си ще ти дам!

Нали ти казах да дойдеш бе... За кво ми е аз да идвам се занимавам с некви си въшки дето са толкова озлобени понеже не могат да си купат кола че трябва да псуват хубавите коли...

И къде е тая смешна улица бе?

Гонките се правят на резиденцията/околовръстното/Булеварт България

Искам те тих! Това че имаш комплекси и гледаш прекалено много телевизия не ти дава правото да говориш!
А ти колко си умен чак ти завиждам Скъпи милионерчо никъде не съм псувал хубавите коли само така леко да отбележа ... И искам да ти сподела защото явно не ти стига мозък да разбереш какво имам предвид .... Никъде и никога не съм казал примерно че РС4-ката е гадна, бавна или т.н. , защото не е така карал съм такава и определено върви на черното бяло немога да кажа, което си е си е, но ти неможеш да отречеш, че някоя 20 годишна кола неможе да те направи сам да си говориш ...
Да ти кажа ти си човекът с комплексите ...
И само да ти кажа, че от злобата отдавна съм излекуван, защото много вреди на хората ама има такива който все още злобеят стращно много.

Rorschach Ти пък ако правиш разлика между дедра и делта, няма да е зле и права доста голяма разлика ... но не си ти човекът на който ще обяснявам, просто не са ми инт пичове кат тебе дето само си чешат пръстите на клавиатурата