- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- шофирането удоволствие или необходимост в ежедневието
Първоначално написано от machoka
Ххахаха! А аз мислех да приключвам темата с моя пост по-нагоре![]()
![]()
Тези евтини коли не мога да ги сравнявам тъй като нямам опит с тях. Но 1 ще ти кажа! Нямал съм BMW което да не е било като светофар вътре... Изгасваш му всичко, и след няколко хил километра пак се появават лампичките. Никога, ама никога не бих извадил от собствения си джоб пари и да си купя BMW на Market Price.
VW, Phaeton не съм имал, ма знам какво става с моя Passat CC. Той е по-дборе от BMW, ма колко трески за пилене има, само аз си знам![]()
Бил съм в 10 годишно BMW, и не благодаря! Предпочитам нова Fiesta или Mazda 2. Най-добрата кола тука за обиквенон човек е Mazda 3. Просто тази кола е евтина, добре направена и икономична. Аз имам MazdaSpeed 3 Gen 1, в Европа се води Mazda 3 MPS и лоша дума за нея не мога да кажа!!!
Тез 7-мици се изкарват по веднъж/2 пъти в годината. Не въртят много километри, за това и няма толкова много хора дето да пискат от нея. Или другия случей се взима на Lease и след 2 години се връща на дълъра. Няма никога да чуеш че кола която ти струва $100 000 се е строшила на пътя, нали? Ще изглеждаш като идиот че си си похабил парите. Така че тея сравнения малко... Много може да спориме по тая тема, просто мене не ми се пише толкова![]()
![]()
Не казвам че ниско бюджетните коли са качествени! Казвам че са по-качествени от тез стари бараки! Аз ако нямах пари, и исках да си взема кола която да ме вози, щях да си купа чисто нова малка евтина кола, от колкото 6-7+ годишна! Така де, единствената чисто нова кола която купих е Audi-то и не бих повторил в скоро време![]()
Ретро колите и класиките, се изкарват веднъж в цялата година, и те се теглят от някой F-350. Тез коли ги няма на пътя! В/у тези коли толкова труд и пари е хвърлено, че не можеме дори да ги слагаме в нашия разговор! Аз не съм човек който харесва класиките, но никога не бих казал лоша дума.
Слави, иска ми сравни Audi-то с коли като Toyota Supra, Nissan Skyline и ецт. Е па те са си боклуци! Нема кво да си говориме! Отиваш в Япония и за $2000 е пристигнала тука. Японците са ги забранили да се движат по пътищата. Сигурно си има причина!? Виждал съм ги такива много. Ей чакай да допълня, идиоти дето карат с обратен волан НЕ ТРЯБВА ДА СА НА ПЪТЯ!
В България си купували кола по джоба![]()
Ти направо ме взе за бита слива... Като чели не съм си идвал в България, и като чели нямам познати/роднини там. Всеки втори кретен теглеше кредит на времето че да отиде в Германия и да вземе S-Class, 7-Series, A8/S8 и тн. Тези коли ги гледам как седят пред блоковете. В България еснафщината е пълна! Това че в момента никой нема 5 стинки(Не че преди са имали) не означава че тези коли не бяха накупени. през 2006 като караш по околовръстното между Shell Бояна и отбивката за драгалевци имаше 3 автокъщи със такива коли. В България има повече лъскави/скъпи коли от колкото в която и да е друга държава!
Винаги са ми били смешни хората дето си купуват скъпа кола и живеят в Блок! И винаги ще са ми! Много е важно как изглеждат навънка. Ма живеят в кочина....
100% съм пропуснал нещо, и 100% ще ми намериш косура, така че очакваме другия ти пост
Едит: Слави показа за пореден път колко е прост, след като не знае защо не трябва да караш бързо/юркаш чисто нова кола! Въобще не знае че трябва да се разработи.
Едит2: Вампиркееее, Турег Ген 1 въобще не бих го карал! Даже не бих го купил! Той е има в България, защото си спомням последно като бях в България как всеки с дебел врат седеше в 1 такова. Но всъщност не е нищо особено! За цената си е боклук!
Едит3: Мачок, с този мустанг за Драг няма да споря. Но ако отидеме на някоя писта на първия завой те няма....
Айде калпазани, аз отивам изнасям презентации.Уручасвайте ме колкото си искате
![]()
Се върна късно за да поспориме отново![]()