.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Супер фен

Много странно! О.О

Предварително се извинявам, ако темата не е за тук...

Снощи сънувах ужасно странен сън. Бях пред едно заведение, сама. По едно време дойде едно момче (най-добрия приятел на момчето, с което да кажем, че имах нещо като връзка до преди няколко дена). Аз бях ужасно тъжна, той дойде при мен и ме прегърна. Говорихме си много и всичко беше супер мега реално. Той ме целуна, абе държеше се супер мило с мен. После аз се прибрах, писахме си в скайп, говорихме си по телефона. Когато се събудих, имах чувството, че се е случило снощи. Но не е...
    Сега имам някакво супер странно чувство, сякаш го харесвам, но мисля, че е повлияно само от съня.
    Така, исках просто да споделя и да попитам на някой друг случвало ли му се е?

Всичко е на психологическа основа.Щом толкова си се впрегнала в този сън е нормално да си мислиш,че го харесваш,нищо чудно и да почнеш,от теб зависи

хах и на мен преди ми се е случвало мн е странно някак си съня се преплита с реалността : )

За това мислиш в момента и е нормално и да го сънуваш! Всичко е в подсъзнанието

Супер фен Аватара на tanch3t093
    мм да случвало ми се е .. Но след времето вече се забравя и не е същото .. всичко е на психологическа основа (:
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Хах, ами не знам. Случва се на някои хора. xD

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Да,аз съм сънувала подобни сънища.Кофти е,но к'во да се прави
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Даа , от съня е . Всеки път когато сънувам, че съм правила секс/целувала съм се с някого - мъж, жена, животно, после имам особено отношение към него 1-2 дни. После ми минава

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Хахах мн познато чувство .. на мен доста често ми се случва.. имаше период, в който сънувах един човек, който наистина харесвам, но всяка нощ, всяка .. направо откачах .. то беше близо 2 седмици.. психоза ме обхващаше хах. .
    Да съм казала, че отказвам се?!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    хах и на мен преди ми се е случвало мн е странно някак си съня се преплита с реалността : )
    + 1
    И аз имах чувство , че е било реалност.

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    И аз снощи сънувах един подобен сън ..

С мен и най- добрия приятел на момчето, което харесвам ..
    А попринцип този въпросен приятел ме харесва също, държи се мило с мен .. ии сега съм леко объркана , но все ще се наредят нещата.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    случвало ми се е, ще мине
    т.е. би трябвало да ти мине, стига да не мислиш цял ден за това и да си втълпиш, че наистина го харесваш
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

спокойно и на мен ми се е случвало скоро ще забравиш че си го сънувала :P
    От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.

Между другото психолозите твърдят, че сънят идва след реалността. Тоест сънуваш нещо, което ти е направило впечатление, независимо дали на подсъзнателно или свръхсъзнателно (така ли му се викаше) ниво. Та идеята ми е, че го сънуваш, защото преди това нещо ти е направило впечатление. Може да е някой, който ти е помогнал просто, не е задължително да е същият човек, или този човек, но нещо друго свързано с него. Зависи от това ти как чувстваш съня. А може просто да си почнала да го харесваш, но да не си си го признавала. Кой знае?

Ениуейз, за всеки е много юник. Така че ти си знаеш ^^

Супер фен
    Странно, но вече почти забравих съня. Съвсем бегло си спомням някои неща... Но май наистина започвам да харесвам това момче.

btw Мерси много на всички за отговорите!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    абе и аз снощи сънувах един сън... с едно момиче от мойто даскало с което не се и познаваме лично, само по физиономия, ама кви работи правихме направо срам ме хваща.... и сутринта ставам и кво да видя във фейсбук нейна снимка по бански
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    скрито желание да го целунеш
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Самотна си и имаш нужда от момче ,по принцип тва значат тези сънища
    Addicted to Addictions

И аз така бях сънувал такъв сън. И сутринта станах с чувството, че не е било сън И като се видях с момичето и я целунах тя ме изгледа супер тъпо и ме попита "Какво правиш ? ". И аз "Ами нали снощи така и така" Направо се бях спекъл
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

От съня е!
    Аз сънувах едно момиче как плуваме заедно в морето и на сутринта много я харесвах, но после отмина
    П.С. не я познавах

Повече от фен
    Град
    плд
    Аз пък като харесам някое момче и постоянно мисля за него и след това винаги го сънувам! Но при теб е друго. Това е просто сън. Аа, бтв и при мен се беше случило нещо такова (Преди време харесвах едно момче. Сега вече НЕ. Но наскоро го сънувах, че ме прегръща ... беше ми доста странно и си знаех, че в съня ще го отблъсна, но преди това да стане се събудих ) Не се притеснявай, както казах - it's just a dream and nothing special ... ;D [/i]
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Повече от фен
    Град
    плд
    Цитирай Първоначално написано от EndlessVoid
    И аз така бях сънувал такъв сън. И сутринта станах с чувството, че не е било сън И като се видях с момичето и я целунах тя ме изгледа супер тъпо и ме попита "Какво правиш ? ". И аз "Ами нали снощи така и така" Направо се бях спекъл
    Ооо, това е гадно Смесваш въображението с реалност Понякога е хубаво някои неща да са си просто сън.
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си