.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Моля някой да ми отговори, че не мога да питам нашите!

Здравейте,

Казвам се Гери и съм на 16. Като по-малка имах проблеми със самочувствието си, тъй като бях по-едра от съученичките си. За да ме харесват момчетата не се стеснявах да правя разни неща с тях... Наскоро се влюбих в едно момче и спах с него няколко пъти. Той е на 22 и е много опитен, каза че няма нужда да се притеснявам, че ще забременея. Лошото, е че втора седмица ми закъснява и не знам какво да правя. Като му казах, той каза, че няма как да е от него, че съм мръсница и повече не иска да ме чува. Опитах се да му обясня, че никога не съм била с друго момче, но той не иска и да ме чуе! Много ме е страх и не знам какво да правя! Баща ми е супер строг и дори ме е удрял, когато искарах 4-ка, а майка ми е страшно консервативна и ако разбере сигурно ще се самоубие... Ходихме с една приятелка, която е на 18 до клиниката, но те казаха, че само с разрешение на нашите мога да направя аборт. Някой знае ли как мога сама да махна детето, ама да не боли много, че ме е страх от такива работи! Моля за бърз отговор, че не издържам вече!

Сигурна ли си, че си бременна ?

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Град
    вкъщи ;д
    Охх...мила съчуствам ти сиг. ти е много гадно! Ам.....по-добре кажи на баща си или на майка си просто трябва!И няма как да махнеш сама детето просто няма как!Незнам какво повече да ти кажа... УСПЕХ дано всичко се оправи

Цитирай Първоначално написано от Neutral
    Сигурна ли си, че си бременна ?

Сигурна съм, да! И в никакъв случай не мога да кажа на нашите, просто ще стане много страшно, ако го направя....

Това е ужасно, просто няма друго решение, освен да кажеш на вашите, колкото и да не ти се иска.

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Цитирай Първоначално написано от Gerityyy94
    Сигурна съм, да! И в никакъв случай не мога да кажа на нашите, просто ще стане много страшно, ако го направя....
    http://vbox7.com/play:bbab2ef5 <- По- страшно от това ?! Не мисля ! Кажи на родителите си .. не прави своеволия .. така или иначе си нагазила лука!

Мега фен Аватара на iiordanova
    WTF ?
    Ти добре ли си ?
    На 16 .. бременна от някакъв на 22 , който пет пари не дава! Това не е нормално.
    Много ясно , че ще ти се карат родителите. И даже , ако не бяха консервативни пак щяха да ти се карат.
    Много тийнове правят секс , но имат сексуална култура. Е , тогава са готови , когато зная всичко за всяка частичка от тялото си и рисковете на секса.
    Тц , тц не знам какво мога да кажа.
    No comment!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Няма как сама да абортираш,освен ако не накараш някой да те рита в стомаха,но вашите така или иначе ще разберът.
    Най-добре им кажи докато не е станало късно за аборт
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не прави глупости да си мислила преди това...къде ви е акъла бе хора.Правите нещо без да се замисляте за последствията,после се чудите как да си оправяте кашите.А и този твоя приятел е голям идиот щом е допуснал да забременееш...

Говори с вашите това е единствения начин.

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    WTF ?
    Ти добре ли си ?
    На 16 .. бременна от някакъв на 22 , който пет пари не дава! Това не е нормално.
    Много ясно , че ще ти се карат родителите. И даже , ако не бяха консервативни пак щяха да ти се карат.
    Много тийнове правят секс , но имат сексуална култура. Е , тогава са готови , когато зная всичко за всяка частичка от тялото си и рисковете на секса.
    Тц , тц не знам какво мога да кажа.
    No comment!

Остави ги, да си трошат главата !! Само ме боли за многобройните буквално хвърлени на боклука дечица, излезли от майките си в този вид:

http://i89.photobucket.com/albums/k2...tion-08-01.jpg

Жестоко е ..

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Тоя пък е за съд, ако питаш мен .. Кажи на родителите си, няма друг начин, страх, не страх .. тва е, казваш им, не ми се вярва да се нахвърлят да те бият, макар че и аз ако бях, щях да го направя, честно казано .. нищо лично, но просто не е нормално, е, за днешно време явно е ..
    Да съм казала, че отказвам се?!

щом неможеш да кажеш на вашите ,кажи на баба ти или на дядо ти знам ли кажи на някои възрастен за да ти помогне!!Дано да се оправиш и да излезнеш от тази каша в която си се забъркала .Успех

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Ъъъм само аз ли си мисля,че темата е страшна ебавка?

Ако не е -еми кажи,друг начин няма.Падни по стълбите.Пфффф рано или късно ще разберат,ако не искаш усложнения кажи им
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Тц.. Тц .. Тц .. Какъв е тоя безотговорник ?! Защо не сте внимавали ?! Едва ли ти е до упреци.. ама сега какво ще правиш при свършен факт. Според мен нищо не прави сама.. да не направиш някой гаф.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Кажи на вашите, но не им спестявай и информацията за "опитния" лигльо.

Цитирай Първоначално написано от m0n4yyy
    Цитирай Първоначално написано от Gerityyy94
    http://vbox7.com/play:bbab2ef5 <- По- страшно от това ?! Не мисля ! Кажи на родителите си .. не прави своеволия .. така или иначе си нагазила лука!

Кажи им
    От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.

виж по добре кажи на вашите защото после ще е тварде каснои едвали ще искаш да си майка на 16 така че кажи по добре ще е така това няма как да се скрие рано или касно те ще разберат но по добре да е рано за да може да махнеш бебето

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Как разбра, че си бременна?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

И на мен ми е много интересно как си разбрала,че си бременна?Тест,нещо?..или разчиташ само на закъснението и че това е 100% - во доказателство..дори не ме е жал за теб..напълно си си го заслужавала,щом си такава глупачка да си лягаш с първия срещнат..после очаквай да не те зарежат.. пффф прост народ

Питай в болницата дали може вместо родител баба дядо леля и тн . ако не може кажи на родителите си няма какво друго да направиш , а това да го махнеш сама е пълна лудост , може да абортираш само ако си вече 4-5 месец и то става много опасно не може да правиш подобни опити . Няма нужда от упреци , наистина си направила голяма грешка , но няма връщане назад за напред бъди по-предпазлива и опознавай момчетата по-добре преди да спиш с тях , колкото и грубо да звучи .
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
    може да абортираш само ако си вече 4-5 месец и то става много опасно не може да правиш подобни опити .
    Глупости-до 3тия месец може.Боже божеееее
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
    може да абортираш само ако си вече 4-5 месец
    Глупости! Може да абортира по желание до 12 гестационна седмица!!!!!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Въй това момче , с което си спала е голям боклук ... ами кажи на някой друг от семейството -леля,баба,някоя по-голяма братовчедка ... ако ли не стане трябва да кажеш на родителите си ...но тогава трябва да им кажеш и кой е бащата .. ох,милата ..

Фен Аватара на quexxe
    Това е много сериозно.Ако са минали няколко дена от както го направихте, пий Ескапел.Пие се максимум (мисля че) 3 дена след извършения акт.Ако е късно вече просто абортирай.Това е.

Щом си имала проблем със самочувствието, вашите не влизат в положението, вземи и си поговори с тях.Такива родители трябва да ходят на психолог, за да осъзнаят някои неща с възпитанието на децата и т.н

Искрено ти стискам палци, не се тревожи, всичко ще мине!

П.П : Не излизай с 20 годишни и по - нагоре.Виждаш сама ефекта.
    VIVA VICTORIA SIEMPRE!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си