- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Neverending Story / Приказка без край
.. отишла при тях и ги попитала : " Аве,някой от вас търси ли си гадже?" .. и един от наркоманите казал...
Ми не си кой знае ква убавица ама за 100гр кокайн даже шЪ са оженя за тебе...
What if.. ?
Изкушила се и изсмъркала кокаина и занесла на наркомана ЛСД и той я наИбал :Д ... (свърши се с дественоста на Симона)![]()
-----------------------------------------------------------Първоначално написано от BiGBaDWolF
после тя му духала и се пребрала вкъщи и пуснала тема в Тийнпроблем "Бременна ли съм ;/"...
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
След това всички я обиждали, че е супер тъпа, че няма сексуална култура, а ходи да прави секс, на нея и станало адски сдухано и се разплакала. След 15 минути видяла коментара на mrtn, който ги изругал всичките и и обяснил всичко, и после тя му писа съобщение, което съдържаше...
![]()
Вафла..
Тъпанар с тъпанаритеее... на малкия пръст ни мойш ми са намазаОбаче mrtn й отговорил...
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
че е напално сагласени тогава те заедно отишли за
бира и презервативи.mrtn я чукал,а после тя пуснала тема в тийнпроблем " като съм бременна и правя секс,близнаци ли ще станат?"
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
![]()
![]()
![]()
![]()
И после тя попитала mrtn защо е толкова тъпа , а той й отговорил....
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Сигурна ли си , че майка ти не е овца ?![]()
-----------------------------------------------------------Първоначално написано от BiGBaDWolF
тя се обидила и се разплакала и разбира се,гримът и се развалил.Тя заприличала на чудовищеКогато се видяла в огледалот...
Припаднала и баща и я изчукал за успокоение !![]()
![]()
(Извинете не се здържах просто
)
Ааа, тва е гадно е..![]()
След това тя се събудила, взела пистолета от чекмеджето си и го гръмнала, но...
Вафла..
Той станал и й казал...
Това е детски пистолет с вода,ма патка заспала.Как може да имам толкос проста дъщеря която да си мисли,че ще ме убие със воден пистолет![]()
После я пребил.
Когато се съвзела,пуснала тема в "У дома"(тийнпроблем) "Баща ми ме преби и ме изнасили ;/" и те й отговорили ...
Единственото решение е да йзбягаш от вкъщи. Тя послушала съвета на December![]()
и избягала. Отишла нагости на...
наркомана и там те ..
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
се надрусали и се изчукали.Обаче майката на наркомана,на сутринта забелязала малката кифленска курва и...
се напушили мнооого здравотя го попитала от къде е взел толкова силна трева , а той ...
FUCKтически не ме интересува![]()
тройка с майката.Тя била мнооого надрусана и затова се съгласила.Казала на момчето си "Ааа много си добър бе".Обаче нямали пари за презерватив и майката когато си направила тест за бременност разбрала, че е бременна от сина сиТогава...
Като се събудила отишла при сина си и му казала...