здравейте,
незнам от къде да запо4на , но тази ве4ер се престраших и реших да споделя..с вас.надявам се има някои от вас които се 4увстват по същия на4ин и ще ме разберат а не просто да прегледат поредната тема..не о4аквам разбирателсвто по темата от вси4ки вас , но поне тези хора които са в същото полужение или са били да изкажат мнението си ..
Този въпрос ме мъ4и ве4е вероятно горе долу от година .. бях с мом4е в което бях адски влюбена - доста глупаво но факт ..след като се разделихме всеки пое по своя път. Сега той има приятелка (носи моето име ) , щастлив е с нея и това си ли4и по вси4ко..не се надявам и не искам отново да се съберем , но сякаш след тази раздяла се 4увствам като отхвърлена от мом4етата . Всеки ден виждам до себе си влюбени и държащи един на друг хора, любовта е около мен но никога не настъпва..Знам , хората 4есто казват - любовта идва то4но тогава когато най малко 4овек о4аква .. 4увстрам се някак си празна..ето поредното доказателство . тази ве4ер гледах един невероятен филм изпълнен с толкова сцени пълни с любов и оби4...карат ме да се натъжавам ,да се 4увствам нежелана , 4е нямам 4овек до себе си който да ме подкрепя и допълва..винаги съм се 4удела стои ли от другата страна някои който е в същото полужение, някой който си ме4тае за 4овек който да го уважава и цени по невероятен на4ин..някой който е за мен .. едва ли ще успея да изкажа вси4ко което имах в напредвид но благодаря на вси4ки вас които отделиха време за да про4етат.. как се 4увствате вие ? как преодолявате вси4ко това и вярвате ли 4е един ден вие ще сте на другия бряг ?