Моля вии !!! Помогнете мииии ... ;( Знaчи преди .. месец някъде тръгнах с едно момче ..Казва се Венелин, той е от моя блок .. знаем се от малки и се виждаме често .. по-голям е от мен с 1 година .. отначало нещата вървяха добре .. но не знам точно защото пред другите сякаш бяхме на Здрасти и Чао ... даже и това нямаше .. а когато сме сами ( което рядко се случваше ) нямахме какво да си кажем .. как е минал деня: еми нормално ... как си: добре ... иии до там сме :х Вечно се карахме ии когато спремм .. нямаше ОТНОВО какво да си кажем.. Ходихме 2 месеца .. ии накрая вече не издържах .. не си бяхме казвали "Обичам те" от поне 2-3 седмици ,той започна да се държи ужасно.. наистина УЖАСНО .. ии всички ме питаха защо не го скъсам ,, как може още да сме заедно и подобни,но аз не се влияех от мнението на другите,защото го ОБИЧАХ.. ии накрая .. СКЪСАХМЕ ;( той просто каза ОК .. аз МНОГО плаках , много се бях разтроила ... и исках пак да сме заедно .. но на него вече му омръзна и ми каза НЕ
Когато тръгнах с друг сякаш нещо му светна ... започна точно тогава повече да ме закача .. повече си говорихме ,всичко се оправи .. но той ми предложи отново да тръгнем ... аз казах че искам да си останем просто приятели .. ии той се усети колко много съм за него чак когато ме изгуби ..
Мина се малко време .. ии срещнах едно момче ,казва се Йордан,той беше гадже на една моя добра приятелка ,за която всъщност разбрах че е говорила зад гърба ми ... и с него започнахме да си говорим по-често .. повече си обръщахме внимание .. всичко беше супер .. но тя разбра .. ии ми се разсърди защото тя само го използваше , но когато разбра че си говорим с него повече се ядоса и изведнъж го заобича.. Той ми казва че обича само мен и вече иска да я забрави,и я е забравил ... решихме че сме заедно ( но той не знаеше за Венелин и какво сме преодоляли .. ;( .. )
Но на същия ден .. Венелин ми предложи .. казваше ми че този път всичко ще е различно ... и да му се сърдя за най-малкото нещо ако трябва, за да се стяга .. еми ОК .. все пак това ми беше като мечта .. ии бях супер обурканаа ... плаках непрекъснато .. не знаех какво да правя ... ии казах на Йордан,че не може да сме заедно,заради неговата бивша приятелка ... и 2мата плакахме .. но не знам вече.. ии днес мнооооооооого се забавлявахме заедно ... цял денн почти бяхме заедно ии се чувствах като в раяя .... но ... КАКВО ДА ПРАВЯ С ВЕНЕЛИНН ???? и с Двамата сии прекарвам вече страхотно ... но заради всичко преодоляно ... мноооогоо се колебая .. ии не ми казвайте че сърцето ми трябва да изберe .. защото не го чувам нищо да ми казва ... МНОООООООООГО мисляя ... но НЕ ЗНАММММ :хххххххх ... моляя вии ... чувствам се ужасно ... Какво да правяя ??? ;(