.

Виж резултатите на анкетата: За или против расизма сте?

Гласували
87. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

33 37,93%
  • не

54 62,07%
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 124
    Мега фен Аватара на gandalfepi4
    защото е пределно ясно, НО ще го илюстрирам за теб:

аз мразя труман, той е лош човек който е оторизирал използването на ядрено оръжие срещу хиляди невинни.

аз изпитвам жалост към труман, той е избил толкова много хора притиснат от обстоятелствата и от факта че ако не го направи жълтурите не биха спрели войната, вероятно съвестта му го е измъчвала до смъртта му.

виждаш ли? едното е изначално предположение че някой е "лош", без да виждаш тази личност и действията ѝ като продукт на сложни процеси които са формирали мирогледа ѝ и мотивирали това което прави. за да определиш някой като лош трябва да си 100% сигурен че ако се беше родил на негово място и си имал същия живот би направил нещо различно. знаеш ли колко малко хора са лоши, знаеш ли какво е това което ги движи?

аз знам, както и ти но не си се замислял-някои убиват заради религията си, други от страх, трети от култура, психопатите са родени с различен мозък (мога да ти дам изследвания ако искаш) и като такива са буквално жертви на нещо станало преди да се родят.

и все пак се намират хора, много ми е приятно че вече мога да кажа "хора като мен", които се опитват на 100% да се поставят на мястото на човек преди да го осъдят (май не стана ясно, аз вярвам че има лоши хора все пак) докато ти-уж вярващ в божествената любов и алтруизъм, "обърни и другата буза", обичащ врагът си толкова лекомислено и арогантно поставяш хиляди хора под толкова неприятен знаменател "лош".

как можеш да не мразиш ИСТИНСКИ лош човек, такъв който върши злини не в резултат, а ВЪПРЕКИ силни външни фактори. такъв човек ЗАСЛУЖАВА омраза и я извиква с действията си. ако вярваш че тези хора които определи като лоши са наистина такива значи ги мразиш или просто не се изразяваш правилно, а много грешно и обидно (вярвам че е първото, липсва ти способност да се поставяш на мястото на друг човек съдейки по всичко което си написал до сега)
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Аз не мразя никой, незнам колко пъти трябва да ти го кажа, независимо дали е лош, добър, глупав, луд, и т.н.
    "Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)

ТВЪРДО ПРОТИВ РАСИЗМА. Доказан факт е, че и негри и азиатци са точно толкова интелигентни, колкото и нас белите. Плюс това простотията не се определя от расите, колкото тъпи черни има, толкова има и тъпи бели. И сред циганите даже има добри хора, познавам такива. Аз не мразя циганите, защото са черни, а защото крадат и лъжат. Има разлика, аз мразя и белите, които крадат и лъжат. Пък и е някак тъпо мразиш някого, заради цвета на кожата. Тва не е като гейовете, които вървят против природата, а даже напротив. Просто глупаво и неосновано е.

А да мразиш гейовете не е тъпо и необосновано, защото...?

... защото вървят срещу природата.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

А като правиш секс с предпазни мерки не вървиш ли срещу природата?

Аз писах, че не съм расист, и продължава да е така, но днес си припомних нешо, което много мразя при негрите - ВУВУЗЕЛАТА! СМЪРТ ЗА ТОВА НЕЩО!

Цитирай Първоначално написано от MochaOnMyLips
    А като правиш секс с предпазни мерки не вървиш ли срещу природата?
    само отговарях на въпроса ти. той сам си пише в поста че не ги харесва понеже –/– . аз специално мога да ти изсипя половин кило хартия защо са си доста природни даже педалите (пък и са добри приятели ако не друго)

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Аз съм ПРОТИВ ВСЯКАКЪВ ВИД ОМРАЗА НЕЗАВИСИМО НА БАЗАТА НА КАКВО.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Аз съм ПРОТИВ ВСЯКАКЪВ ВИД ОМРАЗА НЕЗАВИСИМО НА БАЗАТА НА КАКВО.
    Ако ако съседа дойде и изнасили и убие жена ти, кво ?
    Ще му простиш и прегърнеш братски ?

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Не съм от хората,които мразя,което ме прави доста толерантен в известна степен. Но напоследък започнах да изпитвам дразнение,към поведението на малцинства и то една определена група.

Абе повече от 50% са за расизма?! Защо? Има ли причина или просто се правите на готини пред приятелите си, като накърнявате достойнството на други. Наи-добтият ми приятел е на половина Сириец .. и какво?! Бяха го били до припадък само защто учи в училището си. Как можеш да сториш такова нащо на друго човешко същество?!Познавам го от 12 години(аз съм на 14) и той винаги е бил до мен каквото и да става. Расизмът е проява на идеотщина. Аз виждам по нещо специално в всеки човек, няма значение дали е с черна или жълта или каквато и да е кожа!

14/88 - Нищо повече нямам какво да кажа , Който трябва ме е разбрал който не е ,да чете повече
    Темата е много обширна ,попринцип съм "скаран" само с цираните , но не заради цвета им , а заради поведението им , начина им на живот и това , че живеят на наш гръб - Което не е расизъм

Супер фен Аватара на spopi
    Не съм против НО съм скарана с циганите
    Всички сме хора такаче не виждам проблем.

Против съм за расизма към негрите ..
    Но съм ЗА расзма към циганите ,за това няма да гласувам

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Повече от фен Аватара на fortvilelse
    аз съм за..
    Mistakes are proof that you are trying.

Цитирай Първоначално написано от Neutral
    Или си за или си против, това е все едно на въпрос "Обичаш ли мляко", да кажеш че няма да гласуваш защото обичаш само млякото "На Дядо".
    "Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)

пфф еми значи не съм ЩОМ така трябва

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от NailGunAssasin
    Цитирай Първоначално написано от Patriot
    Цитирай Първоначално написано от Neutral
    Или си за или си против, това е все едно на въпрос "Обичаш ли мляко", да кажеш че няма да гласуваш защото обичаш само млякото "На Дядо".
    +1 Твърдо расист
    Глупости плямпаш бре! Или си твърдо за или твърдо не. Не е така. И аз съм като нея - не смятам негрите за по-долна раса, обаче бай мангал не го причислявам към хората. Кажи ми, расист ли съм, обикновен келеш ли съм?
    ...

Град
    Lyon
    е естествено че против .. расизма е най нечовешкото нещо
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Хаха, забавно е да кажеш "проти в расизма към негрите, за този към циганите".
    Първо, циганите не са раса, така че тях ги дискриминирате по друг критерий (етнос, например).

Второ, расизмът е предразсъдък, основан на вярата, че човешките раси имат физиологични особености, които предопределят тяхната култура и способности (извадено от речник). Теоритично от генетична гледна точка може да се окаже, че расистите са прави - не бих се учудила, ако е така. Но расизмът е нещо лошо, защото ограничава мисленето на хората, поставя им ненужни граници. Вярвам, че човешкият потенциал е голям и не сме го усвоили до това негово ниво, на което евентуално биха проличали разликите в различните раси.

Против!Няма никакъв смисъл в дискриминирането на хората!

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Повечето в тая тема са расисти а дори не знаят значението на думата
    Инъче аз съм против

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Расизъм има срещу африканските и азиатските малцинства в европейските държави не заради цвета на тия хора, ами заради поведението им. А най-големите расисти са точно от малцинствата, което е несправедливо, имайки предвид ненормално високата европейска толерантност.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Расизъм има срещу африканските и азиатските малцинства в европейските държави не заради цвета на тия хора, ами заради поведението им. А най-големите расисти са точно от малцинствата, което е несправедливо, имайки предвид ненормално високата европейска толерантност.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си