.

Виж резултатите на анкетата: За или против расизма сте?

Гласували
87. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

33 37,93%
  • не

54 62,07%
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 124 от общо 124
    ненормално високата европейска толерантност.
    Лицемерие, празни думи, лъжи, откровена глупост - може.
    "Ненормално висока европейска толерантност" - определено не.

да,абсолютен расист до дъното на душата си!

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Против

НЕ съм расист и не бих учил децата си на расизъм.

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Против

НЕ съм расист и не бих учил децата си на расизъм.
    +++

Повече от фен
    винаги ще съм за расизма аз също сам расистка а може би и ксенофоб

Град
    BULGARIA ♥
    От една страна ЗА,от друга ПРОТИВ...
    По принцип съм християнка и съм възпитана да не мразя никой...Но в същото време съм НАЦИОНАЛИСТКА И ПАТРИОТКА...Обичам БЪЛГАРИЯ ужасно много и държа на своя народ-БЪЛГАРИТЕ...Ние БЪЛГАРИТЕ,никога за нищо на света не трябва да забравяме какво са ни причинили турците примерно...как са клали дедите ни..Не трябва да забравяме и великите дела на ВАСИЛ ЛЕВСКИ,ХРИСТО БОТЕВ,ИВАН ВАЗОВ и всички други дали живота си за БЪЛГАРИЯ........но пък от друга старана...други наций са добре дошли в БЪЛГАРИЯ,ако допринасят за нея..ако я обичат и ако не натрапват езика,обичаите и облеклата си...а ГОВОРЯТ НА БЪЛАРСКИ
    Луда и различна...Дива и красива...Обичам СИЛНО,мразя ЗАВИНАГИ..плача ТИХО..смея се ВИСОКО..отмъщавам ЖЕСТОКО.. Toва съм аз..и не ме ебе за вас !

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от karinchety
    ГОВОРЯТ НА БЪЛАРСКИ
    БУААХАХАХАХАХААА

класика!
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

ахахахах стуудж

За или против имунната си система си...

Град
    Шао-Лин
    Значи тук се обсъжда нещо подобно на, "расизъм срещу расистите, или не"? Дискриминацията няма край ^^

Град
    Улицата
    Зависи.
    Ако е расизъм протиФ мангали - твърдо да!
    Ако е за друга раса - не.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Твърдо ПРОТИВ расизма !

аз само цигани и турци мразя

Град
    Стара Загора
    Не съм расист, но предпочитам да избягвам турците и циганите. Нека всеки си стои там откъдето си е.

Здравейте

Аз съм твърде против расизма.Не мога да си обясня как има хора,които се мислят за Бог,за да казват кой да живее и кой да умира.Ще дам пример с Хитлер...не е ли прекалено изкривено???Не са ли болни мозъци хората,които го почитат? Национализъм ?Социализъм? Може би е време да се замислим за това как да продължаваме да живее,защото повярвайте злобата не е изходът !
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си!

Град
    Улицата

Re: Здравейте

Цитирай Първоначално написано от Susannn
    Аз съм твърде против расизма.Не мога да си обясня как има хора,които се мислят за Бог,за да казват кой да живее и кой да умира.Ще дам пример с Хитлер...не е ли прекалено изкривено???Не са ли болни мозъци хората,които го почитат? Национализъм ?Социализъм? Може би е време да се замислим за това как да продължаваме да живее,защото повярвайте злобата не е изходът !
    Защо да не се възхищавам на Хитлер.Идеята му не е била никак зле.А и е постиганал толкова много, че сега никои дори не може да си представи дори.А и той просто е изпълнявал това което му се каже.

Немога да кажа, че съм против расизма защото аз самият съм такъв. Знам, че веднага много от вас ще кажат нещо от типа на- "У фашист мръсен, тесногрът, нацист, хитлерист" и незнам си кви работи още. Но ще ви кажа, че и вие сте расисти. Всеки човек малко или много, черен или бял е расист (Да не само белите хора са расисти). Просто по природа всички хора малко или много сме си расисти. Но това незначи, че всеки ще грабне по един калашник и ще избие маса хора. Зависи докъде ще ескалират нещата.
    И защо си мислите, че расизма представлява делене на хората между черни и бели.
    Аз самият имам един приятел който си е по тъмничък въпреки, че е българин и не го мразя или нещо подобно.
    Признавам си непонасям роми. Аз не ги мразя заради цвета им а заради манталитета им. Ако ромите си бяха само чернички а не крадяха нямаше да ги мразя.
    Иначе най големите расисти това са евреите. При тях расизмът е вкорен и в религията им. Но това е друга и доста дълга тема.

Цитирай Първоначално написано от avitoholbg
    Немога да кажа, че съм против расизма защото аз самият съм такъв. Знам, че веднага много от вас ще кажат нещо от типа на- "У фашист мръсен, тесногрът, нацист, хитлерист" и незнам си кви работи още. Но ще ви кажа, че и вие сте расисти. Всеки човек малко или много, черен или бял е расист (Да не само белите хора са расисти). Просто по природа всички хора малко или много сме си расисти. Но това незначи, че всеки ще грабне по един калашник и ще избие маса хора. Зависи докъде ще ескалират нещата.
    И защо си мислите, че расизма представлява делене на хората между черни и бели.
    Аз самият имам един приятел който си е по тъмничък въпреки, че е българин и не го мразя или нещо подобно.
    Признавам си непонасям роми. Аз не ги мразя заради цвета им а заради манталитета им. Ако ромите си бяха само чернички а не крадяха нямаше да ги мразя.
    Иначе най големите расисти това са евреите. При тях расизмът е вкорен и в религията им. Но това е друга и доста дълга тема.

Расизмът е предразсъдък, основан на вярата, че човешките раси имат физиологични особености, които предопределят тяхната култура и способности. Обикновено расизмът включва идеята, че една раса е по-висша и има правото да управлява и доминира над другите.

gandalfepi4: Това май си го взел от чичо Гугъл . За твоя изненада несмятам, че арийската (или която и да е била раса) трябва да подчини света и разни такива работи. Просто различните народи си имат различни ценности, култура, история и др. Така, че съм против масовото сливане на народи и глобализацията. Защото така се смесват ценностите, културата и другите характеристики. И накрая всичко ще стане една хомогенна смес.
    Например я смеси около 10 цвята боя и виж какво еднообразно грозно нещо ще се случи. Ако всички хора и народи бяха еднакви всичко щеше да е еднообразно и сиво.
    Иначе най големите глобалисти- евреите не се смесват с други народи за да може да се запази кръвта на Богоизбрания народ.

^ всъшност исках да кажа че не си баш расист поне според речниковата дефиниция

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Иначе най големите глобалисти- евреите не се смесват с други народи за да може да се запази кръвта на Богоизбрания народ.
    Богоизбрани са тия, които са духовни и праведни, а не тия, дето са са родили от майка и баща евреин. Това единствено евреите си го твърдят.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Богоизбрани са тия, които са духовни и праведни, а не тия, дето са са родили от майка и баща евреин. Това единствено евреите си го твърдят.
    eeex nameless...

Второзаконие 7:6
    6Понеже вие сте люде свети на Господа вашия Бог; вас избра Господ вашият Бог да бъдете Нему собствен народ измежду всичките племена, които са по лицето на земята.

Второзаконие 14:2
    2Защото сте люде свети на Господа вашия Бог, и вас избра Господ измежду всичките племена, които са по лицето на земята, за да Му бъдете собствени люде.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    eeex nameless...

Второзаконие 7:6
    6Понеже вие сте люде свети на Господа вашия Бог; вас избра Господ вашият Бог да бъдете Нему собствен народ измежду всичките племена, които са по лицето на земята.

Второзаконие 14:2
    2Защото сте люде свети на Господа вашия Бог, и вас избра Господ измежду всичките племена, които са по лицето на земята, за да Му бъдете собствени люде.
    Е то това е от Стария Завет, който се разправя за еврейте, кво друго може да пише там В една от притчите на Христос става ясно това, което твърдя. А иначе според конспираторите бога на еврейте са парите
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Йоан 4:22 Вие се кланяте на онова, което не знаете; ние се покланяме не онова, което знаем; защото спасението е за юдеите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си