Виж, разбрал си ме погрешно...

Не мразя другите раси понеже са различни, нямам нищо против другите хора, понеже изглеждат различно или се държат различно..просто повечето хора отказват да приемат, че различните раси имат различни преимущества и дадености, и в това няма нищо лошо
Негрите, например винаги ще тичат по-бързо от нас, понеже са различно устроени, само дето никой не ги обвинява в расизъм, като печелят всички олимпийски игри, нали ?
Азиатците също винаги са били по-умни от нас, и най-вероятно винаги ще бъдат..само дето въпросът е като каже някой бял, че е горд с културата и постиженията на расата си и се почва с обвиненията в разизъм от промитите ви от телевизия и вестници мозъци и криворазбрана толерантност. А когато някой черен каже че е горд с расата си, това е "Великото културно наследство на изстрадалия африкански народ".(И бдв негрите са много по-големи расисти от белите )
Фактите са си факти, негрите са силни, азиатците са умни, белите са по средата. Приемете, че не винаги може да сте толерантни и коректни само за да не обидите някой. Негрите имат по-малък мозъчен капацитет от белите и това е факт, ако някой черен се обижда от това твърдение проблема е в него...Не казвам, че това е общовалидно и всеки азиатец е по-умен от всеки негър, но средностатиастически е така. Фактите са си факти

Пък и от наблюденията ми над цигани и разни други етноси не съм видял нещо полезно и ценно в културата им, и не съм видял с кво са равни на нас, ама щото сме толерантни и не сме расисти им даваме да ни крадат, убиват, изнасилват и т.н.