Не мразя другите раси понеже са различни, нямам нищо против другите хора, понеже изглеждат различно или се държат различно..просто повечето хора отказват да приемат, че различните раси имат различни преимущества и дадености, и в това няма нищо лошо
Негрите, например винаги ще тичат по-бързо от нас, понеже са различно устроени, само дето никой не ги обвинява в расизъм, като печелят всички олимпийски игри, нали ?
Азиатците също винаги са били по-умни от нас, и най-вероятно винаги ще бъдат..само дето въпросът е като каже някой бял, че е горд с културата и постиженията на расата си и се почва с обвиненията в разизъм от промитите ви от телевизия и вестници мозъци и криворазбрана толерантност. А когато някой черен каже че е горд с расата си, това е "Великото културно наследство на изстрадалия африкански народ".(И бдв негрите са много по-големи расисти от белите )
Фактите са си факти, негрите са силни, азиатците са умни, белите са по средата. Приемете, че не винаги може да сте толерантни и коректни само за да не обидите някой. Негрите имат по-малък мозъчен капацитет от белите и това е факт, ако някой черен се обижда от това твърдение проблема е в него...Не казвам, че това е общовалидно и всеки азиатец е по-умен от всеки негър, но средностатиастически е така. Фактите са си факти
Пък и от наблюденията ми над цигани и разни други етноси не съм видял нещо полезно и ценно в културата им, и не съм видял с кво са равни на нас, ама щото сме толерантни и не сме расисти им даваме да ни крадат, убиват, изнасилват и т.н.