Добре. Сега ще ти кажа нещо съвсем нехипотетично щом искаш. Сещаш ли се кой най вече е виновен за лайната, с които е изпълнен целият въздух, които разрушават озоновият слой и според общоприетата теория предизвикват глобално затопляне. Кой? Сигурно негрите или пък някои друг дошъл някъде от Марс примерно. Да, разбира се че бялата раса. И то най-вече развитите страни. Събраха се уж да разрешават този проблем, но парите понеже играят най-важната роля в иначе идеалният свят на нас белите и за това най-развитите страни отклониха дипломатично проблема тип: "Абе що не си гледате работата с вашите глупости за околната среда, на нас изобщо не ни пука за следващите поколения. Да се оправят както си знаят" Всъщност доста подобно мислене на твоето искащо факти не, защото няма, а защото на някои не му изнася да има. Кой използва най много ресурси както и невъзобновяеми източници като въглища, газ, нефт. Кой води и войни за тях. А те много скоро и нехипотетично ще свършат. Да не говорим че по този начин хем се замърсява околната среда (разливи на нефт в морето или почвата, изпускане на газ за справка може да видиш и проблемите при Мексиканският залив с разлива на нефт, който продължава да си тече така "необезпокояван" в морето и да убива всичко живо наоколо),хем в пластовете се образуват огромни дупки, които могат да предизвикат силни и разрушителни земетресения. И т.н. и т.н. Както застоят така и прогресът си има негативни последици. Да и изостаналите цапат реките, почвите и така нататък. Не че и ние сме спряли да го правим. Казвам ние като цяло бялата раса това не значи че и аз го правя. Гледам да не "дрискам" на всякъде откъдето минавам въпреки че това често предизвиква насмешка сред околните. Но стига за мен. Като сме толкова висши можем да направим нещо да помогнем на "примитивите" вместо да се пъчим и да се бием в гърдите като теб колко сме били велики.Защо ли ми се струва че с мразене и избиване е най-лесният начин, което не значи и най цивилизованият направен от една много "висша" раса. Ама така е дай на някои удавник сламка и той веднага ще се захване за нея и ще брани позициите си с нокти и зъби без значение дали пред него се изправят негри, китайци, чужденци или даже хора от бялата раса или пък даже и от една държава с него. Справка автобус номер 20 вчера.