- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Против или за расистите сте?
Аз съм на мнение, че негрите са втора ръка хора и това историята го е доказала, така че няма какво да го обсъждам, но не смятам че това е причина да бъдат избивани. Все пак обаче не намирам за логично целия свят да се грижи за "гладуващите деца в Африка". След като са решили да имат по 1245305 деца да си понесат отговорността.
За турците и изобщо за всички мюсюлмани имам доста отрицателно мнение. След като са последователи на толкова агресивна и човеконенавистна религия няма как да са добри хора.
Евреите няма да ми стигне целия форум да говоря за тях, така че най-общо ще кажа, че по мнение злобата им е заложена в гените.
Като цяло аз не смятам, че съм расист. Макар че не знам точно какво значи това, уж значи такъв който дели хората на расова принадлежност, но ако някъде кажеш че си расист, всички ще разсъдят че си нацист, ксенофоб и т.н. Като цяло мисля че това е едно напълно излишно определение, тъй като не виждам нищо лошо в това, да си имаш определено мнение за всеки народ или отделна прослойка, независимо дали е добро или лошо, а в тази дума се влага само отрицателни неща.
"Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)