.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: 22 СОУ !

Голям фен

22 СОУ !

Какво мислите за това училище,лесно ли се влиза след 8-ми клас - всичко,което знаете за него !

Супер фен
    До колкото аз знам има хипер много момичета.Само по няколко момчета примерно 22 момичета и 5 момчета,,а и без това се влиза трудно бала е висок и трябва да учиш ае по 21 часа и след това 9 клас Философия на АЕ, Биология и ЗО на АЕ, История и цивилизация на АЕ,Физика и астрономия на АЕ,География и икономика на АЕ.И се учи 2-ри език ИЕ.И класовете са много големи по 29 човека-(демект става лудница)

Град
    Килинг, Кокосови острови ^^ :]]
    ^ Напротив, аз съм от 22 соу, и това, че има много момичета не е истина.Като цяло е хубаво училището, а и се води едно от елитните ;д

Голям фен
    В кой клас си и как влезе ?

Град
    Килинг, Кокосови острови ^^ :]]
    7 клас съм.. от 1-ви съм си в 22ро

ne pravi gre6kata da vleze6 tam bratov4etka mi vleze tam ujas e zakle se pove4e da ne stupi tam decata sa ujas i daaskalite ima hiper mn nakrkomani ujas e az 1 put hodih da q vida tam i be6e ujas posle i brat mi vleze tam edva izdurja 1 godina i posle se premesti vuv 2 ang ne otivai tam otidi ako si tupa idiotka egoistka i licemerka 6te nameri6 takiva kato teb noo ako si umna 6e sedi6 dale4 ot tva daskalo

Голям фен
    Мерси за отговорите
    Малко ме разобедихте

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си