- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Паническо / психическо разстройство
Хора ! Моля ви помогнете !
От 9 месеца страдам от паническо разстройство!
Има ли някой от вас който е като мен или се е излекувал !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Просто ми е ужасно ! HELP !
За какво толкова се тревожиш през последните 9 месеца? Семейни проблеми, любовни проблеми?
И аз бих се съгласил с darkPaladin, че не е лошо да посетиш психиатър. Може да ти бъде от полза![]()
бъди уверена в себе си света е хубавПървоначално написано от metallina
ОДИН!!!
Първоначално написано от Lucho
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Случайно паническото разстройство да идва скоро след споменаване или правенe на аналогия със смъртта (Плачене и викане "Какво ще стане като умра")?
Стеса расте и все помече хора се разболяват от това . Лошото е че все повече млади хора . Майка ми има такова разтройсто и дъбго време пи хапчета Ривотрил които и бяха предписани . Следователно те я побъркаха ! Те са си чиста дрога и ти ебава майката . Едно ще ти кажа .... лекувай се сама милси полужително ходи сред природата но не пий никакви шибани хапчета !!Не е истина какво може да ти причинят ...
Това наистина е едно доста измъчващо състояние. Наскоро и аз стадах от така нареченото паническо разстройство, но вече съм много по добре. Не се притеснявай, ЛЕЧИМО Е и няма вечно да се чувстваш така. Мога да се опитам да ти помогна и да ти отговоря ако имаш въпроси ..![]()