- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем...PC Suite
Здравейте..ето го и моя проблем : Наскоро си купих нов телефон..Нокия.. и с телефона има и книжка която е за инфо и т.н. ...там пише че за да качвам разни снимки и др. на компа трябва да изтегля Nokia Pc Suite.. блутута ми е безжичен...изтеглих pc suite..всичко точно.. обаче като тръгна да качвам от телефона на компа ми изписва че липсва някакъв драйвер...помогнете малко... кажете кво да правя..от къде да го търся са тоя драйвер ...а ми трябва щото спешно трябва да кача нещо...
![]()
![]()
![]()
Дай скрийншот на съобщението, което ти се изписва.
Аз също съм с писи сют, теглено от интернет и нямам никакви проблеми.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
изписва ми : Cannot use the connection type.Check that all the needed hardware,software and drivers are available ..и най-отдолу пише Code:OpenMadiaПървоначално написано от kalpazanka
а 6то не си инсталира Pc Suite от диска на телефона >?<
оБиЧаМмМм ........ ПеПсИиИ ;D;D;D;D;D
Аз ползвам програмата MOBILedit става за всеки телефон и е доста удобна,единственият проблем е в намирането на валиден код за активиране ,но в началото има триал период от 1 месец![]()