.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Как отново да спечеля доверието им ?

Днес три момчета от класа ми се обадиха и ме помолиха да влязат в нас защото валеше, а те бяха близо до нас. Аз не бях сама а със една приятелка ..
    Та взех ги вътре обаче те направо полудяха ..
    Разхвърлиха навсякъде .. пуснаха музика до дупка и крещяха, скачахаа..
    Казах им че баща ми скоро ще се прибере но не ме разбраха стояха си..
    накрая ги укротих . казах им да играем на шишее..
    Бях станала и едно от момчета ме обара отзад ..
    а в този момент баща ми се беше прибрал и ни беше гледал от 2-3 минути включително и сценката с обарването..
    Аз веднага ги изгоних останахме с приятелката ми и подредихме къщата
    Тя си тръгна.
    аз останах с баща ми . скоро се прибра и мама..
    Баща ми разказа всичко това на майка ми която нправо побесня ..
    Кза ме че е изгубила цялото си доверие ..
    Че никога повече няма да ме остави сама вкъщи ..
    Че цяло лято ще седя на село..
    А всъщност досега всички лета съм седяла на село защото родителите ми ме караха.. На мен ми бешеадски гадно защото другите ми приятелки излизаха, забавляваха се а аз си седях нна село..
    Пък тази година тъкмо бях убедила нашите да стоя в града ..
    Това беше много важно за мен..
    Мечтаех за хубаво лято.. нови приятели и приятелки..
    Но.. сега всичко е изгубено..
    А аз попринцип съм си примерна ученичка.. Винаги помагам на нашите .. не ги лъжа не ходя по гаджета.. В бележника ми има само шестици..
    Никой никога не се е оплаквал от мене..
    Но явно нашите все още не могат да разберат че съм пораснала (на 13 съм) !!
    А преди малко съседите дойдоха да се оплакват че днеска е било много шумно във нас.. Че момчета съ плюли и обиждали децата им.. Че са псували и крещели..
    Нещата още повече се влошиха..
    Моля дайте някакви съвети как да се оправя с нашите...

Голям фен Аватара на Stellsy
    Яко си оплескала нещата. Кажи им, че ти не си виновна, че те са се държали безобразно.. ако си знаела, че ще се държат така не би ги поканила да влязат.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Като не искаш да ходиш на село,как изобщо те карат?! Всички ви виждам как се описвате като "най-примерните" и т.н. а родителите ви все ви правят проблеми..изобщо ли вината не е и в децата..явно родителите не са в ред в случая,поговори с майка си..наистина,кажи и,че ти не си виновна,не си знаела,че ще се държат така,не би ги пуснала иначе и т.н. ако трябва и помагай с нещо,ддз..хайде успех.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Stellsy
    Яко си оплескала нещата. Кажи им, че ти не си виновна, че те са се държали безобразно.. ако си знаела, че ще се държат така не би ги поканила да влязат.

+1
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от Stellsy
    Вече го направих, но те дори не искат да ме изслушат..
    Мама - `` Не, ти си виновната``

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Уж си примерна ученичка,но все пак родителите ти ти правят някакъв проблем..И аз съм си "примерна" ученичка и нашите никога на сила не са ме карали да правя определено нещо..И си ми имат доверие..
    Също така - НЕ,не си пораснала..Ти си само на 13 години..И е нормално родителите ти да се притесняват за тебе..Седни и отново поговори с тях..Кажи им,че искаш да те слушат от-до и да не ти правят излишни проблеми...Хайде,УСПЕХЧЕ..Да но всичко се оправи..
    П.С - И друг път внимавай
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Хора всякакви. Родителите ти не са от нашето поколение, няма как да те разберат. Каквото и да направиш.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на iiordanova
    Разкажи им всичко от А до Я.
    И какво като си примерна ученичка и не ходиш по гаджета ? Какво ? Трябва да стойш цяло лято на село ли ?
    На 13 си , и не си голяма. Голяма може да се наречеш тогава , когато вземеш да се издържаш сама!
    И покажи на родителите си , че и ти си имаш мнение. И нямат право да не те изслушат.. поне.
    Да , ти наистина не си знаела , че тези момчета ще направят такъв хаус. Ама .. станалото станало. Сега гледай само всичко да се оправи.
    Успех и не свеждай глава.

Голям фен Аватара на darsit0
    разплачи се и не спирай да ревеш, това смечкава майките. гледай да си сложиш съвсем малко грим, дето да се разтече, така ще изглеждаш още по-нещастна. прави се на депресирана, затвори се в себе си, просто бъди актриса (ама само за пред тях, нали) вкъщи се обличай с по-тъмни дрешки и т.н. пробвала съм ги тия работи и поне при мен имаха страхотен ефект. само гледай да не преиграваш много, да не решат че има и нещо друго (някое момче! )
    ЖЕНСК0 СЪМ

Супер фен Аватара на spopi
    Аз съм на този принцип веднаж загубиш ли доверието не можеш да го върнеш.Ако родителите ти са и те на него забрави или най-малко съвсем да си го върнеш но трудна работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си