.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

първа среща :#

здр ... имам си проблем .. за вас няма да е голям но за мене е ... сега от две години харесвам едно момче ... е сега един фр ме ореди да идеме на кафе аз тои една фр и неиния приятел които ме ореди да идем на кафе ... моля ви кажете ми какво да говоря да седна ли до него или отсреща ... какво да си пор1чам тои ли ще плати сметката .. еи такива в1проси моля ви хораа

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: първа среща :#

Цитирай Първоначално написано от malkataver4e
    сега от две години харесвам едно момче
    Ей от тук само си вкарваш автогол Да не споменавам и къде още си се окъкала :Р

Има ли опция да се отпуснеш просто? А те глупостите дето ще си кажете като за първа среща така или иначе няма да избягат

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен
    Град
    Earth...

здр ... имам си проблем .. за вас няма да е голям но за мене е ... сега от две години харесвам едно момче ... е сега един фр ме ореди да идеме на кафе аз тои една фр и неиния приятел които ме ореди да идем на кафе ... моля ви кажете ми какво да говоря да седна ли до него или отсреща ... какво да си пор1чам тои ли ще плати сметката .. еи такива в1проси моля ви хораа
    Това не ми прилича на първа среща

Град
    Бургас ^^

Цитирай Първоначално написано от Nakadah

Точно. Да излезеш на кафе с още 3-ма души не е среща. Иначе отпусни се, носи си пари, седни където искаш и сядай да учиш, че като те гледам не си влизала в часовете по български скоро.
    Бтв 13-14 ??

тои ли ще плати сметката ..
    От к'ъв зор той да ти плаща сметките Не си му жена, че да прави такива работи. И т'ва не те ли кара да се чувстваш кофти? Едно кафе ли не можеш да си платиш? Съмнявам се Иначе какви съвите да ти даваме Ти ги познаваш другите двама. Малко по-малко разговора ще се развърже и няма да усетиш как ще си говорите с него. Не се спичай и се дръж както сред приятелите си
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Охх..Това и на мене не ми прилича на първа среща..Както и да е..Има едно единствено решение - просто да се отпуснеш..
    Носи си пари,едва ли той ще плати вашите сметки и т.н.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от bobito_th
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah

Точно. Да излезеш на кафе с още 3-ма души не е среща. Иначе отпусни се, носи си пари, седни където искаш и сядай да учиш, че като те гледам не си влизала в часовете по български скоро.
    Бтв 13-14 ??

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ти... не беше ли на 13?
    Отиваш, сядаш... до него, щом искаш. Поръчваш си там, каквото ти се пие... Завързва се разговор. Без срам, говориш си и каквото стане.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Както казаха и в другата тема,вместо да се занимаваш с глупости,ходи си напиши домашните.
    Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея

Фен Аватара на terezita97
    Град
    Враца
    Мацка, ти в момента с колко момчета се занимаваш ?!
    Пусни тема за още някой - да станат 3 за щастие
    Живей за мига!

Цитирай Първоначално написано от terezita97
    Мацка, ти в момента с колко момчета се занимаваш ?!
    Пусни тема за още някой - да станат 3 за щастие
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си