.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Относно "Лесното не е интересно"

Здравейте!
    Искам съветче: как да събудя ревността на приятеля ми? Заедно сме дълго време, обичаме се, но напоследък нещо все не е наред и се караме за глупости. Има една мисъл, която той няколко пъти ми е казвал: "Лесното не е интересно" - искам да събудя тръпката помежду ни и да стана един вид "трудна" Звучи смешно, да, но изглежда той това иска, а аз незнам как да го постигна..

Излез с някой негов добър приятел.. И преувеличи разказа после
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Вие вече ходите каква трудност искаш да му създадеш...?Ако искаш да ревнува обличаш се по-предизвикателно и отиваш в някоя дискотека

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Вие вече ходите каква трудност искаш да му създадеш...?Ако искаш да ревнува обличаш се по-предизвикателно и отиваш в някоя дискотека
    Даа виж, за това не се сетих ..
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ако искаш да ревнува му изневери
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Ми просто адски много го обичам и се старая да е добре и да му угаждам, обаче изглежда вече си мисли, че аз така или иначе съм негова и май е изгубил интерес към мен Искам да събудя този интерес

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    ако искаш да ревнува му изневери
    Иска да го накара да ревнува,не да скъсат

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe

Re: Относно "Лесното не е интересно"

Цитирай Първоначално написано от princeskata18
    Здравейте!
    Искам съветче: как да събудя ревността на приятеля ми? Заедно сме дълго време, обичаме се, но напоследък нещо все не е наред и се караме за глупости. Има една мисъл, която той няколко пъти ми е казвал: "Лесното не е интересно" - искам да събудя тръпката помежду ни и да стана един вид "трудна" Звучи смешно, да, но изглежда той това иска, а аз незнам как да го постигна..
    Добре, защо има толкова прости теми. Исках да бъда мила в този форум, да пиша само поитивни коментари, но уви, не ми се получава. Никога не са ми минавали такива мисли през главата ^ (като на авторката). И ми е непонятно как може да има такива хора. СЪжалявам за спама.

Евтиното пък е интересно, ама до време.
    Вместо да правиш щуротии, 'що не пробваш да освежиш връзката? Някакви общи занимания, разходки еди-къде си, еротично бельо, ако щеш.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    просто се закачай пред него с други момчета и готово
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако не искаш скандали от ревност не прибягвай до флиртове с други момчета. Има един лесен начин да не бъдеш "лесна" в неговите очи. Не бъди лепка. Не му звъни на ден по 5 пъти, не му докладвай къде и с кой ще излизаш. Нека се чуди какво правиш. Не му бъди под ръка винаги щом има нужда от теб. Нека види, че имаш и други интереси освен него и, че живота ти не се върти около него. Това дискретно ще пробуди заспалия му интерес и с времето ще спре да те приема за даденост.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Ако не искаш скандали от ревност не прибягвай до флиртове с други момчета. Има един лесен начин да не бъдеш "лесна" в неговите очи. Не бъди лепка. Не му звъни на ден по 5 пъти, не му докладвай къде и с кой ще излизаш. Нека се чуди какво правиш. Не му бъди под ръка винаги щом има нужда от теб. Нека види, че имаш и други интереси освен него и, че живота ти не се върти около него. Това дискретно ще пробуди заспалия му интерес и с времето ще спре да те приема за даденост.
    напълно подкрепям. казваш, че гледаш много да му угаждаш- ами, намали малко това угаждане.
    и все пак леката ревност няма да навреди. нека да види, че има и други момчета, които се интересуват от теб. това не значи да се сваляш с някого пред очите му, а по- скоро да види интерес у другите мъже към теб. обличай се малко по така, като излизате и ще видиш какво ще стане.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Re: Относно "Лесното не е интересно"

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Добре, защо има толкова прости теми. Исках да бъда мила в този форум, да пиша само поитивни коментари, но уви, не ми се получава. Никога не са ми минавали такива мисли през главата ^ (като на авторката). И ми е непонятно как може да има такива хора. СЪжалявам за спама.
    Ами защото хората вместо по някакъв по-интелигентен и интересен начин явно не могат да си разнообразяват връзките, а трябва да се правят на недостъпни и кръшкачи.

Което не знам как говори за връзката, всъщност. Май не добре.

+ гали окото с някой друг плейбой по улиците.. заглеждай ги така та да се мъчи да ти отклонява вниманието.. бъзикай го ,че оня и тоя е готин.. нещо тъпо и елементарно да е.. но определено не му изневерявай или закачаш с други.. иначе само ше си вкараш автогола и той веднага ше захапе причината ,че се закачаш с еди кой си и ше го превърне в световен спор..
    What if.. ?

Ако искаш да му е "трудно" бъди трудна към него Недей да си мислиш такива работи като да му изневеряваш или да хвърляш погледи тук и там Само ще си намажеш пътя към вратата А и това, което ти го е казал "Лесното не е интересно" означава да не бъдеш като "лесните момичета". Просто не му се давай лесно Накарай го да те желае, а не да те ревнува
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    не му пускай но не ходи при други
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    +++
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    най-лесния начин--> започни да обръщаш внимание на себе си и хобитата си примерно...ако искаш да се занимаваш или да научиш нещо,което преди не си пробвала-давай...така хем ти имаш време за себе си-хем той почва да те уважава,защото вижда,че имаш собствено време през което вниманието ти енасочено само към теб...
    когато сама обръщаш внимание на себе си-и той ще започне да ти обръща повече проста взаимовръзка-и то бтв изпитана

А обичаш ли го?? Не ви разбирам... Как може да искаш да нараниш/ядосаш/притесниш човек, който обичаш... Аз тея номерца до 5-6 клас ги правих...
    А като го караш да ревнува, няма ли да стават повече скандали? Ако искаш да разнообразиш връзката си излизайте по-често заедно, разхождайте се, може примерно сега в топлото и на басейн примерно да отидете...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз съм против това да флиртуваш с други. Все пак не искаш скандал а просто да събудиш интереса му отново. Мъжете са ловци и си им е в природата да им става скучно прекалено сигурното. По принцип е достатъчно да промениш нещо във външния си вид или да го накараш да види че и други ти обръщат внимание. Аз примерно като излизам с годеника си не се гримирам кой знае колко но понякога се случва да си направя опушен грим (не е нужно да е тъмен), да сложа малко аксесоари и една по-къса поличка. После се радвам на изключително внимание (особено ако предния ден съм се разхождала цял ден по домашни дрехи и с прибрана коса) . Всъщност даже да си променя прическата малко веднага оказва ефект. Или пък като се разхождаме и някой ме загледа веднага му казвам (ама не директно!). Понякога разказвам и еротични сънища в които участват други мъже (и двамата сме наясно че не значат нищо и не съм си и помисляла да изневерявам но самия факт че подсъзнанието ми приема за възможно да легна с друг го жегва и почва да ме обгражда с нежности) . Абе има си малки женски хитринки но трябва да откриеш кои действат при твоя мъж без да се стига до караници. Примерно аз ако почна да разправям как съм излязл с еди кой си или какво съм си писала с другия ми е ясно че няма да си направя услуга но при някои може и да действа... Да освежите връзката си също е важно. Както ти казаха вече - направете нещо заедно което не сте правили до сега, изненадай го с нещо в леглото,...

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Моята тактика е същата и върши чудесна работа. Все пак той не е всичко .. Или поне го накарай да си мисли така
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Аха, сега когато нещата са добре, ти искаш той да ревнува.След някоя друга седмица ще има тема - " ама той защо ме ревнува толкова мноооого, задушава ме ".Осъзнай се, имаш човек до себе си, не се чуди как да го загубиш.

ама внимавай само да не прекалиш......
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

д-даа... голяма тръпка

Няма смисъл да прилагаш разни методи и тактики... Заинтригувай го с нещо загадъчно... Мистерията винаги е интересна... Приготви му някаква изненада без да очаква... или се обличай за пред него малко по- предизвикателно, примерно само голо рамо, то загатва страст и той ще иска да разкрие още повече от това тяло, но не му го давай веднага... Дръж се малко по-недостъпна, но не прекалявай и гледай винаги резултатът да е в + и за двамата. Също така мн действа да го съблазняваш, и да се отдръпнеш за секунда и той ще иска още и още....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си