Аз съм против това да флиртуваш с други. Все пак не искаш скандал а просто да събудиш интереса му отново. Мъжете са ловци и си им е в природата да им става скучно прекалено сигурното. По принцип е достатъчно да промениш нещо във външния си вид или да го накараш да види че и други ти обръщат внимание. Аз примерно като излизам с годеника си не се гримирам кой знае колко но понякога се случва да си направя опушен грим (не е нужно да е тъмен), да сложа малко аксесоари и една по-къса поличка. После се радвам на изключително внимание (особено ако предния ден съм се разхождала цял ден по домашни дрехи и с прибрана коса) . Всъщност даже да си променя прическата малко веднага оказва ефект. Или пък като се разхождаме и някой ме загледа веднага му казвам (ама не директно!). Понякога разказвам и еротични сънища в които участват други мъже (и двамата сме наясно че не значат нищо и не съм си и помисляла да изневерявам но самия факт че подсъзнанието ми приема за възможно да легна с друг го жегва и почва да ме обгражда с нежности) . Абе има си малки женски хитринки но трябва да откриеш кои действат при твоя мъж без да се стига до караници. Примерно аз ако почна да разправям как съм излязл с еди кой си или какво съм си писала с другия ми е ясно че няма да си направя услуга но при някои може и да действа... Да освежите връзката си също е важно. Както ти казаха вече - направете нещо заедно което не сте правили до сега, изненадай го с нещо в леглото,...