- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момче Лъв,момиче Дева
Искам да попитам някой имал ли е такава връзка и как е било,защото при нас не е никак розово.И 2-мата твърдим,че се обичаме,но почти всеки ден се караме.Тя не спира да ми връзва някакви тенекий,а аз не спирам да я ревнувам и нещата стават все по-зле и по-зле.За тези 6 месеца,в които сме заедно успяхме 3 пъти да се скараме доста сериозно и дори да скъсаме![]()
Офф пак ли почвате с глупостите... /facepalm
Аз съм дева, той е лъв.. Като не сме скарани, ни е много хубаво заедно..Зодиите имат ли значение...?
![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Радвайте се , че не сте Лъв и Скорпион , или Скорпион и Скорпион, или Скорпион и Овен, или Овен и Лъв. Тогава хвърчат предмети.
Девите съкват.Само мъжете деви харесвам- те абсолютно ненормални.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Водолей и Стрелец, Лъв и Машина, Козирог и Бадуги също са много лошо комбинации, внимавайте!
Кво значение има,обичайте се,другото ще се оправи :P
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Пак лиот какво значение е зодията
![]()
Най - ужасната ми връзка.Мъжът Лъв е страшен егоистОтначало всичко си беше идеално,един път се скарах с него нарочно (много глупаво от моя страна) и след това почнаха проблемите.Скъсах с него не му пукаше,тръгнахме пак,после на мен спря да ми пука и всичко приключи!
![]()
Девите са дребнави,детайлни и разбираш ли могат да ти се дървят цели часове са нещо съвсем малко. Лъвовете пък не понасят да им казват какво да правят,да ги обвиняват и да им се карат. И разбираш ли една такава дребнава дева да се противопостави на гордостта на негово величие...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Някой хора вярват,че стихиите,които управляват зодиите са от голямо значение в любовта.Аз пък мисля,че значение няма.Важно е да си споделяте и да си вярвате.И все пак ако вярваш в тия fuckin' bullshits ти предлагам това:
Стихия:Огън
Зодии:Овен,Лъв,Стрелец
Стихия:Въздух
Зодии:Везни,Водолей,Близна и
Стихия:Земя
Зодии:Козирог,Телец,Дева
Стихия:Вода
Зодии:Рак,Скорпион,Риби
Та значи нали са по 3 зодии с една стихия...3-те зодии,които са от една и съща стихия си подхождат най-добре.Но за мен тия неща са измишльотини,но всеки може да вярва в каквото си поиска![]()
![]()
![]()
There was a moment in my life when I really wanted to kill myself.And there was one other moment when I was close to that...But even in my most jaded times,I had some hope.
Ти па ко против имаш СКОРПИОНИТЕ?Първоначално написано от YouDontKnowMe
хаха ние сме дева и лъв...и сме по абсолютно същия начин...постоянно се караме за какви ли не простотии ама пък си се обичаме..
ХахахаНяма значение според мен ние сме скорпион и козирог и сички ни се чудят как не сме се избили,но ето още едно доказателство,че зодийте нямат значение
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
аз съм Лъв и изообщо не ми допадат девите- нито за гаджета, нито за квото и да е![]()
а за Лъв и скорпион кво да ви кажа.. по- добре да премълча, че има малки деца...
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
пепел ти на устата, да чукам на дърво, да не дава господ... мани мани!Първоначално написано от ShtrudeL
аз съм дева и съм имал три лъвици.. бе траех си траех си ама па като ми дойдеше ... беги ми от погледа.. аз понеже си трайкам така за да не е мойто ,а техното.. научил съм се да си пазя по някой друг коз за после да ги цакам като ми спорят та да мълчат като къпани бебета.. иначе с 2 от тях се разбирахме мн хубаво.. е с едната от тия две понеже сигурно щото не се виждахме толко често и бяхме от различни градове ама тва друга тема! Иначе с последната лъвица нямах грижи почти .. май бързо си омръзнахме обаче с нея.. мацето мн неща правеше за мене , аз пък мразя да ми ходят по гъза, както и аз по техния![]()
В общи линии май наистина няма значение зодията.. в смисъл.. като ,че ли рядко виждам съвпадения.. всъщност 95% от девите които знам са като мен на характер..само дето после опираме до кой го е развил повече девинския акъл..
What if.. ?
Нищо, както виждашПървоначално написано от remix1912
Та аз и приятеля ми сме скорпиони,какво против да имам
![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Има достатъчно теми за зодиите. Моля, не флудете с излишни такива.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last