.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ForTrant Виж мнението
    http://vbox7.com/play:405b9983f4 Електората на Станишев не намалява, точно обратното, дори и вмомента бойка борисова се опитва да разбие БСП чрез ГОЦЕ, но и това няма да се случи, от огромно значение е да се спре монопола и мачкането на хората, точна затова електората на БСП се увеличава с всеки изминал ден.

ДА ПУКНА АКО ЛЪЖА!!! в стил бойка борисова.
    Ако си признаеш, че си платен драскач в интернет от името на БСП ще те оправдая. Но ако не ти плащат, а сам го пишеш това - много лошо за теб самия.

Слави изпростя изключително много последните години. Крайно време е да му дадат почивка. Като цяло няма да е лошо на доста хора от телевизиите да им дадат почивка, но едва ли ще стане.
    Последно редактирано от Lucho : 04-01-2012 на 20:23

Занимавай се с Чавдарките и не се бутай по политическите въпроси.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^
    Ти като си толкова голям поддръжник на Станишев, поне гледа ли му неделната медийна изява?
    Welcome to the Jungle...

Ти искаш да коментираш нещо по нея или ме питаш? Сподели къде и какво е казвал г-н Станишев, тази неделя нямах време за телевизии

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Чисто любопитство. В ТВ7 беше на гости на Бареков и около час отговаряше на различни въпроси.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Чисто любопитство. В ТВ7 беше на гости на Бареков и около час отговаряше на различни въпроси.
    Интересно, барекадата ( aka: дудука ) не ме впечатлява и всеячески го избягвам
    http://tv7.bg/dobro-utro/news/7632692.html Намерих го, като го изгледам ще напиша мнение.

Мега фен
    Не желаеш да ми отговориш на въпроса дали си платен драскач или не - твоя работа.

Цитирай Първоначално написано от ForTrant Виж мнението
    Занимавай се с Чавдарките и не се бутай по политическите въпроси.
    Крайно глупаво и необосновано изказване. По същата логика ти защо не се занимаваш само с история на България, а защитаваш "великото БСП" ? Не ми се влиза в спор на тема кой какво е направил през своето управление, защото смисълът на темата е съвсем различен, а освен това не смятам, че конкретно с теб може да се води конструктивен диалог.

И още нещо - когато нямаш ни най-малка представа по отношение на даден въпрос или проблем, недей да говориш глупости в стил "БСП" - просто си замълчи, не създавай спам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си